Kde koupit látkový ubrus?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
360
19.1.12 15:48

kde koupit latkovy ubrus?

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu… Používáte doma některá látkové ubrusy? Jestli ano - kde je kupujete - nelépe tip na internet. stránky…
Já je sháním, ale většinou mají všude jen „plastové“ a to já nechci. Když už seženu nějaký látkový - je to prapodivný materiál s divným potiskem.
Ráda bych jen jednobarevný-bez malováni ani vyrazeneho vzoru a pokud mozno bavlna - nebo tak neco, aby to šlo aspon trošku žehlit…
Pokud máte nějaký tip, prosím napište mi. Mám zařízenou novou kuchyn v novem domecku a ráda bych to všechno krásně doladila…
děkuji a krásný den! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101504
19.1.12 15:57

Nevím jestli ti to k něčemu bude, ale já ulovila hezké ubrusy v Makru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
19.1.12 15:59

Mám tenhle a je fajn - není to potisk jen jinak tkané : http://obchod.veba.cz/defaultFR2.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
19.1.12 16:07
meduzza píše:
Mám tenhle a je fajn - není to potisk jen jinak tkané : http://obchod.veba.cz/defaultFR2.asp?…

Tak koukám, že si mě předběhla :-) Když jsem četla dotaz, už jsem v hlavě měla napsanou webovku Veby. Přidám ještě www.davidek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
19.1.12 16:15

Díky holky, hned na to zkusím kouknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
19.1.12 16:16

Já jsem ulovila na mimibazaru (nový), ale byl to boj - delší dobu jsem sledovala nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.12 16:20

Pokud se vypravíš do města, tak je prodávají v galanterii a mívají tam obrovský výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.1.12 16:25

scan quilt také nedělá špatné ubrusy, jestli budeš mít cestu do nějakého obchodního centra, tam jsou často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
19.1.12 16:53

Aleno, já mám zase problém sehnat rozměr, takže když už se mi nějakej líbí, nesedí mi rozměrově… Řeším to tak, že si v krejčovstí vyberu látku a nechám naměřit, tak aby mi to vyhovovalo. Mě zapošívá tchýně, ale dělají to i tam a ve finále i s tou úpravou to není zas tak drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.1.12 19:52

Není někde v Tvé¨m okolí UVA? Nebo zkus www.fler.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.2.21 13:34
@olejnice píše:
Aleno, já mám zase problém sehnat rozměr, takže když už se mi nějakej líbí, nesedí mi rozměrově… Řeším to tak, že si v krejčovstí vyberu látku a nechám naměřit, tak aby mi to vyhovovalo. Mě zapošívá tchýně, ale dělají to i tam a ve finále i s tou úpravou to není zas tak drahé.

A jaký rozměr hledáš? Pěkný výběr jsem viděla na Goldea.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1