Kde koupit obraz?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Fotoprome.cz
5.2.14 18:28

originální obrazy

Nezapomeňte, že můžete kontaktovat v podstatě libovolného mladého umělce (na internetu jich najdete spousty) a mnozí z nich rádi nějaký obraz prodají - koneckonců, taky musí z něčeho žít a většinou nestojí moc. Krásný originální olej jen za několik málo tisíc. - nejenže pak máte něco originálního, žádnou kopii apod., ale ještě třeba někdy v budoucnu stoupne v ceně, když budete mít štěstí a dobrou ruku… :)

• Citovat
  • Upravit
1
30.10.14 20:12

Co je vhodný obraz?

Mám ráda obrazy a nemyslím, že jde jednoznačně říct, co je nejlepší a tudíž ani kde koupit. Výběr pro mě osobně je teda vždycky trochu boj. S mladými umělci nemám úplně dobrou zkušenost, ale je to částečně i moje chyba, protože jsem si nechala namalovat podle přání a úplně se to nepotkalo, a ani zrovna levné to nebylo. Je teda fakt, že manželovi se to líbí asi víc než mě. Máme na tyto věci obvykle jiný pohled..ale však to znáte, ne? :D :D :D Poučena z předchozích nezdarů jsem chtěla teď do nového domku v modernějším stylu vybírat s manželem, a to hlavně proto, že mu je jedno co vyberu jen do momentu než něco přinesu domů. Moje návrhy z www.eantik.cz apod. se mu zdáli trochu out a na to, že možná stoupne na hodnotě, jak tu někdo psal, ani sama moc nehraju, to je taková loterie s výhrou spíš pro naše děti nebo možná spíš vnoučata. S dalšíma návrhama s vícedílnýma obrazama jsem ho poslal k čertu, protože to považuju za strašnej kýč. Manžel nakonec přišel sám s docela dominantním obrazem z internetu(www.divalko.cz, nedaří se mi ho tam teď najít), na kterém jsme se dokázali shodnout, a když jsem ho uviděla poprvé naživo tak jsem teda zírala (v dobrém slova smyslu) a skvěle nám funguje s interiérem.
I fotoobraz může být dobrá cesta podle mě a vcelku asi i ekonomická, ale chce to mít fakt dobrou fotku, nejlépe od profesionála. Třeba s mýma fotkama by to určitě nešlo :) a k nám domů se to ani moc nehodí. Ačkoli loni na Vánoce jsem dostala super dárek v podobném stylu, kalendář s fotkama vnoučat. Ten mi udělal fakt velkou radost a jako dekorace do kuchyně to funguje na jedničku, však tam nejvíc času trávím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný