Kde koupit obraz?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7592
19.11.10 15:19

Kde koupit obraz?

Kde mám koupit hezký obraz - moderní nebo kdo by namaloval? Děkuju za tipy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
19.11.10 15:31

Ahoj, zkus www.fler.cz mají tam super originály a každý si vybere, hlavně je tam dost moderny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
19.11.10 15:55

zkus se kouknout tady, ale neboj nemaluje jen loveckou tématiku a maluje i z fotek, přidám ten náš http://www.carpinart.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
19.11.10 16:17

Nebo www.e-picture.cz nádherný 4D 5D obrazy. Jeden je už doma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.11.10 16:41

www.unicon.sk
kvalitne repliky aj moderna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.11.10 16:47

jaaj, a pri nakupe nad 100 eur doprava zdarma do sr aj cr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
19.11.10 17:19

Já koupila litografii od Kuklíka z této galerie:
http://www.galerie-ikaros.cz/nabidka-del.php
Došla v pořádku, byla jsem spokojená.
Kamarádka tam nakupovala také, myslím že dokonce dvakrát nebo třikrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
19.11.10 17:20

Ještě jsem koukala hodně sem:
http://www.galerieart.cz/
Ale tam jsem nikdy nic nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina76a
3.6.11 17:00

tip

Ahoj, narazila jsem na tento web - BYTART.CZ . Ale zatím asi začínají, takže ta nabídka není moc široká.

• Citovat
  • Upravit
lamacz
4.6.11 12:42

super obrazy a super ceny

• Citovat
  • Upravit
SandraM
5.6.11 17:41

Já bych si do svého bytu dala vlastní obrazy! :) ne že bych byla tak zručná, ale dá se udělat třeba fotka na plátno. A vypadá to skvěle, jeden doma máme už roky :) Možná brzy nechám udělat další

• Citovat
  • Upravit
150
15.6.11 22:16

Ahoj, já jsem taky stavila na fotoobraz a bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí, jaký jsem při zařizování bytu udělala:) Dodalo to bytečku domovskou atmosféru – takovou naší, osobní a vynořují se u toho hezké vzpomínky. Na nějaký dobrý malovaný originál tehdy nebily penízky a nic tuctového jsem nechtěla. Fotoobrazem jsem tehdy vlastně vyřešila oba problémy:) Chce to jen hezkou fotku v dobré kvalitě a za pár dní to máš doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
16.6.11 11:21

SandraM, ahoj právě taky u Piklia :) já jsem s nimi hrozně spokojená a už jsem si tam nechávala dělat i fotoknihy a přáníčka a vše dorazilo v pořádku a v kvalitním provedení, takže na ně nedám dopustit. A jakou velikost si chceš nechat udělat? Já jsem přemýšlela nad tím největším formátem, ale bála jsem se, že to bude do našeho bytu už moc velké, tak jsem nakonec zvolila ten střední. Ale zajímalo by mě, jak ten největší vypadá, takže časem si pořídíme možná ještě jeden fotoobraz:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
16.6.11 12:29

no ten velký je podle mě spíš někam do kanceláře :) já mám ten střední a je to tak akorát, na ten největší se musí koukat z velký dálky :)

• Citovat
  • Upravit
150
19.6.11 20:07

no právě toho jsem se nejvíc bála, že to budeme mít přes celou stěnu, to už si pak můžu dát udělat rovnou fototapetu až mě zas popadne tvořivost:) ještě, že jsem stavila na tu střední velikost, to je opravdu tak akorát:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný