Kde koupit ponožky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10141
24.4.18 14:15

Kde koupit ponožky

Ahoj chci se vás zeptat jestli máte doporučení kde koupit ponožky pro kluka všechny stejné barvy? Ne černé ani bílé. Třeba modré, zelené. Ideálně co nejvíc bavlněné :). Děkuji moc :mavam:

Příspěvek upraven 03.08.22 v 07:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.4.18 14:21

Jemným svěrem myslíš, že nebudou nahoře „zdvojené“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
24.4.18 14:23

@meduzza Osvedcily se nam doma ponozky z Pepca. Nakoupila jsem hromadu sedych (klasickych i kotnikovych - balene po trech parech), takze neresim parovky :mrgreen: A cena je taky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.18 14:25

@cecetka
Mě se po sušice začaly rozpadat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
24.4.18 14:26
@Paralenka červená píše:
@cecetka
Mě se po sušice začaly rozpadat :(

Mně zase hrozně chytají chloupky z jiného prádla a žmolkovatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.18 14:28

@Titty
Ty bavlněné?
Já kupuju klasiku v CaA nebo HaM, ale neřeším ten lem. Ani nám nevadí 5% elastanu.
Ale občas jsou ty vzory šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
24.4.18 14:30
@Paralenka červená píše:
@cecetka
Mě se po sušice začaly rozpadat :(

Opravdu? Taky je susim v susicce a jsou v poradku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
24.4.18 14:31

Já kupuju v Pepcu a jsou skvělé, sušičku nemám, a chloupky z jiného prádla mi nechytají. Ale každý je spokojený s něčím jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
24.4.18 14:31

@meduzza s tím taky bojuju. Naštěstí teď potřebujeme hlavně černé, ty kupuju v Nextu. Barevné jsem sehnala v prodejně Olet v Praze, aspoň několik stejných párů tam mívali. Ale na eshopu koukám mají zase ty sady několika barev.

A ještě jeden nápad - pokud má velikost 35, už to není žádné mimino a může si ponožky skládat sám. ;) Naše děti to mají jako jednu ze svých povinností doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
24.4.18 14:33

Ahoj díky moc za odpovědi :mavam:.

Elastan a nějaké další mít můžou. Moc díky za doporučení :mavam:

Příspěvek upraven 03.08.22 v 09:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
24.4.18 14:36

@meduzza jinak ty ponožky z Nextu suším v sušičce pokaždé a krásně drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
24.4.18 14:38
@Titty píše:
@meduzza
A ještě jeden nápad - pokud má velikost 35, už to není žádné mimino a může si ponožky skládat sám. ;) Naše děti to mají jako jednu ze svých povinností doma.

Díky za doporučení :mavam:.
S tímhle máš pravdu :mrgreen:. On mi taky pomáhá uklízet i utěrky, ručníky a tak. Ale ty ponožky, já udělala takovou hloupost, že jsem nakoupila různé sety třeba ponožky s autíčkama v několika velikostech. No a máme tak docela hodně stejných ponožek v různých velikostech. Takže oni si je s bráchou od sebe nepoznají a musím je rozlišovat já :lol: :zed: :lol:. Proto bych chtěla koupit třeba 35 v zelené, 36 v modré a tak :mrgreen:. Aby si ty ponožky chlapci rozebrali bez mé pomoci :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
24.4.18 14:46

Spprtisimo? Detske Russel modré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
24.4.18 14:52

Pepco mi žmolkují, kupuji ponožky v HM, tam ale nemají barvy co chce paní, CA se mi neosvědčily- brzy se proděraví. Zkusila bych výrobce- ponožky vyrábí boma, trepon, voxx apod. Co mám zkušenost, tak zase volné lemy čase padají :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
24.4.18 14:54
@meduzza píše:
Díky za doporučení :mavam:.
S tímhle máš pravdu :mrgreen:. On mi taky pomáhá uklízet i utěrky, ručníky a tak. Ale ty ponožky, já udělala takovou hloupost, že jsem nakoupila různé sety třeba ponožky s autíčkama v několika velikostech. No a máme tak docela hodně stejných ponožek v různých velikostech. Takže oni si je s bráchou od sebe nepoznají a musím je rozlišovat já :lol: :zed: :lol:. Proto bych chtěla koupit třeba 35 v zelené, 36 v modré a tak :mrgreen:. Aby si ty ponožky chlapci rozebrali bez mé pomoci :mrgreen:.

Jo, to velmi důvěrně znám!!! :mrgreen:
Došlo to tak daleko, že jsem vyšívala barevnou bavlnkou na rub ponožky malou značku - jeden kluk měl modrou, druhý zelenou. A rozhodně už to nikdy nechci opakovat! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat