Kde koupit ponožky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kde koupit ponožky
Ahoj chci se vás zeptat jestli máte doporučení kde koupit ponožky pro kluka všechny stejné barvy? Ne černé ani bílé. Třeba modré, zelené. Ideálně co nejvíc bavlněné
. Děkuji moc ![]()
Příspěvek upraven 03.08.22 v 07:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@meduzza Osvedcily se nam doma ponozky z Pepca. Nakoupila jsem hromadu sedych (klasickych i kotnikovych - balene po trech parech), takze neresim parovky
A cena je taky super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paralenka červená píše:
@cecetka
Mě se po sušice začaly rozpadat
Mně zase hrozně chytají chloupky z jiného prádla a žmolkovatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty
Ty bavlněné?
Já kupuju klasiku v CaA nebo HaM, ale neřeším ten lem. Ani nám nevadí 5% elastanu.
Ale občas jsou ty vzory šílené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paralenka červená píše:
@cecetka
Mě se po sušice začaly rozpadat
Opravdu? Taky je susim v susicce a jsou v poradku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju v Pepcu a jsou skvělé, sušičku nemám, a chloupky z jiného prádla mi nechytají. Ale každý je spokojený s něčím jiným.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@meduzza s tím taky bojuju. Naštěstí teď potřebujeme hlavně černé, ty kupuju v Nextu. Barevné jsem sehnala v prodejně Olet v Praze, aspoň několik stejných párů tam mívali. Ale na eshopu koukám mají zase ty sady několika barev.
A ještě jeden nápad - pokud má velikost 35, už to není žádné mimino a může si ponožky skládat sám.
Naše děti to mají jako jednu ze svých povinností doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj díky moc za odpovědi
.
Elastan a nějaké další mít můžou. Moc díky za doporučení ![]()
Příspěvek upraven 03.08.22 v 09:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@meduzza jinak ty ponožky z Nextu suším v sušičce pokaždé a krásně drží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty píše:
@meduzza
A ještě jeden nápad - pokud má velikost 35, už to není žádné mimino a může si ponožky skládat sám.Naše děti to mají jako jednu ze svých povinností doma.
Díky za doporučení
.
S tímhle máš pravdu
. On mi taky pomáhá uklízet i utěrky, ručníky a tak. Ale ty ponožky, já udělala takovou hloupost, že jsem nakoupila různé sety třeba ponožky s autíčkama v několika velikostech. No a máme tak docela hodně stejných ponožek v různých velikostech. Takže oni si je s bráchou od sebe nepoznají a musím je rozlišovat já
. Proto bych chtěla koupit třeba 35 v zelené, 36 v modré a tak
. Aby si ty ponožky chlapci rozebrali bez mé pomoci
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pepco mi žmolkují, kupuji ponožky v HM, tam ale nemají barvy co chce paní, CA se mi neosvědčily- brzy se proděraví. Zkusila bych výrobce- ponožky vyrábí boma, trepon, voxx apod. Co mám zkušenost, tak zase volné lemy čase padají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@meduzza píše:
Díky za doporučení.
S tímhle máš pravdu. On mi taky pomáhá uklízet i utěrky, ručníky a tak. Ale ty ponožky, já udělala takovou hloupost, že jsem nakoupila různé sety třeba ponožky s autíčkama v několika velikostech. No a máme tak docela hodně stejných ponožek v různých velikostech. Takže oni si je s bráchou od sebe nepoznají a musím je rozlišovat já
![]()
![]()
. Proto bych chtěla koupit třeba 35 v zelené, 36 v modré a tak
. Aby si ty ponožky chlapci rozebrali bez mé pomoci
.
Jo, to velmi důvěrně znám!!! ![]()
Došlo to tak daleko, že jsem vyšívala barevnou bavlnkou na rub ponožky malou značku - jeden kluk měl modrou, druhý zelenou. A rozhodně už to nikdy nechci opakovat! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit