Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, chci koupit novou postel do dětského pokoje, ne dětskou, ale normální pro dospělého, jen potřebuji rozměr 90×190 cm (šířka x délka). Takovou nebo podobnou jako na fotce. Protože klasická délka 200cm se tam nevejde tak jak potřebujeme. Jenže nemůžu takovou postel na netu najít, jedině ty dětské. Nemáte někdo tip na obchod kde koupit? Díky
Napadá mě leda truhlář. Rozměr 190 na délku jsem asi nikdy neviděla, ani matraci
spime.cz tam jsme kupovali my. 2 postele do dětského pokoje, máme dcery, takže předpokládám, že délka 190 jim bude stačit.
@Markéta188 píše:
Napadá mě leda truhlář. Rozměr 190 na délku jsem asi nikdy neviděla, ani matraci
na tom spime.cz ano, i matrace a rošty a je možno volit od 190cm.
@Markéta188 no postel na míru mě taky napadla, ale zas nechci zbytečně drahou.
@lucik2011 píše:
Zdravím, chci koupit novou postel do dětského pokoje, ne dětskou, ale normální pro dospělého, jen potřebuji rozměr 90×190 cm (šířka x délka). Takovou nebo podobnou jako na fotce. Protože klasická délka 200cm se tam nevejde tak jak potřebujeme. Jenže nemůžu takovou postel na netu najít, jedině ty dětské. Nemáte někdo tip na obchod kde koupit? Díky
jedině na míru…i matrac…takže to bude palba. Spíše bych zkusila přeorganizovat pokoj a dát postel jinde.
@Lucka1111 píše:
na tom spime.cz ano, i matrace a rošty a je možno volit od 190cm.
To vůbec neznám. To je super, dokonce i ty ceny jsou přijatelné. Díky za tip, do budoucna třeba využiji ![]()
Tady ti postel vyrobí rovnou v požadovaném rozměru. https://www.palandy.cz/…ostel-david/
@Markéta188 píše:
To vůbec neznám. To je super, dokonce i ty ceny jsou přijatelné. Díky za tip, do budoucna třeba využiji
my tam před pár lety kupovali postel nám (tehdy jsem prohledala na internetu hodně obchodů a byli jsme se i podívat u nich na prodejně) a už tehdy jsem si všimla, že se dá nakonfigurovat délka a šířka postele. Takže když jsme letos kupovaly dětem, tak jsem už nikde jinde nehledala. Určitě to je levnější než od truhláře a kvalitnější než z obchodu s nábytkem. Dodací doba tedy celkem dlouhá, píší až 12 týdnů myslím, ale přijedou a postel namontují. Takže za mě spokojenost.
Koupili jsme na relaxin.cz, postel je z masivu, má spodní vysouvaci lůžko s kolečky a dva supliky. Dřevěné laťkové rosty, a matrace jsme vzali taky rovnou od nich, jsou takové basic molitanove, ale zatím stačí, máme ji stejně pro děti. Ale spaly tam i návštěvy, dospělí, ženský i chlapi, a úplně normalka. Rozměr místnosti jsme měli 195, vnější rozměr postele je 190 a délka matrace 180
délka spodní matrace je 170, jelikož logicky to zasouvaci lůžko musí byt menší, že. Do toho pokoje jsme tu postel nacpali nějaký zázrakem, ale vyndat ji už nikdo nevynda, kdyby si ji třeba někdy některé z děti chtělo odvézt nebo přestavit do jiné pozice ![]()
Super bylo, ze jsem si mohla vybrat barvu moření, měli krásný ořech, což už teď nemají, ale jiné barvy stále nabizeji. Akorát se kvůli tomu moreni čekalo, ale to nevadí, proste jsem tu barvu chtěla, takovy nabytek pro děti se moc neděla totiž.
My si nechávali dělat postele na míru od degr.cz. Udělají i atyp, včetně matrací, šuplíky, cokoliv.
U nás v aza nábytek, ale jsou to čalouněné postele, každopádně si lze vybrat jakékoliv čalounění a čela a podobně ![]()
Vetřu se s dotazem, snad zakladatelka odpustí. Kde jste nechali dělat matraci na míru. Potřebuji nízkou 80, ale všude mi to vychází na cca 3 tisíce, mě to přijde moc. Extra kvalitu na spaní nečekám.