Kde koupit první botky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17565
26.8.14 07:57

Měřidlo 12 mám a dobrý. Hlavně na přeměření boty, ale určitě se dá obejít i bez něj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.8.14 08:04
@Sonreir píše:
Ja se s dovolením privterim. Pouzivate meridlo Plus12? Ma cenu ho kupovat? Dekuji

nepoužívám, vezmu papír, nechám na něj dítě stoupnout a udělám značky palec-pata.. změřím a s tou mírou jdu do krámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.8.14 08:06

Měřidlo nemám, kupuju boty, kde jde vytáhnout stélka.
Nechápu, jak bych tím zjistila, že dítě už má botu malu a je třeba větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
26.8.14 08:20

My kupovali malýmu jako první botky tyto http://www.bata.cz/…omaci-papuce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.8.14 08:27

@Martina 25 třeba v humanicu mají superfitky, to jsou super boty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
26.8.14 08:40

@hofka sem zkousela take. Mala je spionka a kdykoliv sem zacla znacit ohnula se aby videla co delam a uhla mi nozkou! Nakonec z toho byla pekna bojovka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
26.8.14 08:49

Prvni boty jsme kupovali ve 13 mesicich, kdyz zacal venku chodit za ruku. Byly koupene v lekarne od znacky Sante, braly jsme sandale s pevnou patou, pees kotnik a krytou spickou, jeste lezl…rezervu mel cca 1cm a red uz ma botu jen tak tak, takze v zari vyrazime koupit podzimni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.8.14 09:30
@Sonreir píše:
@hofka sem zkousela take. Mala je spionka a kdykoliv sem zacla znacit ohnula se aby videla co delam a uhla mi nozkou! Nakonec z toho byla pekna bojovka..

já právě malýho postavím ke stolku na papír, něčím ho zabavím na stole a maluju, stačí fakt dvě tečky, celou nohu by nedal to by i lechtalo:-) Potom vložky či boty měřím i krejčovským metrem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
26.8.14 09:32

@Hadí ocásek nadměrek 18mm? To byl asi překlep ne?

• Citovat
  • Upravit
15074
26.8.14 09:33
@Hadí ocásek píše:
A jen se zeptám, první botky kupujete, když už dítko začne regulérně chodit?

já pořídila teď i dřív, malej ještě nechodí, jen postává, ale vypouštím ho hodně i venku a už začíná být vlhko a studeno, tak aby byl v pohodě.. na tohle mu zatím stačí Befado bačkůrky:-) další nákupy na podzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
26.8.14 09:43

Baťa 400kč (kotničkové, zavazovací, lehké)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
26.8.14 09:44

@Irinka0210 ty přesně máme, akorát holčičí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.8.14 09:59

Určitě kupovat botičky ve specializované obuvi. Tam Ti dokážou poradit, nožičku oměřit a hlavně poznají, jestli dítku botička sedne nebo ne. Lepší jsou určitě tkaničky, dají se lépe stáhnout, boty na sucháče musí na noze dokonale sedět, pro první krůčky bych sucháče určitě nebrala. A jinak by měly být kotníčkové, s pevným opatkem, ale zase by měly mít dostatečně měkkou a ohebnou podrážku.

@Hadí ocásek Ano. Boty by se měly dávat až v době, kdy dítě samostatně chodí a chůze převažuje nad lezením. Dokud mi děti jen obcházely nábytek, dávala jsem capáčky.

@Sonreir Nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková