Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ženy,
kde se dá koupit úplně obyč samolepka na auto „dítě v autě“?
Na internetu se mi nechce za levnou samolepku dávat ještě poštovné.
Díky.
@Nadixx píše: Ženy,
kde se dá koupit úplně obyč samolepka na auto „dítě v autě“?
Na internetu se mi nechce za levnou samolepku dávat ještě poštovné.
Díky.
zkus benzínku… já si ji koupila tam
Nech si ji udělat na netu, můžeš si zvolit velikost, barvu, text. Prostě fantazii se meze nekladou.
Jinak nechápu nálepky dítě v autě. To má být nějaké citové vydírání?
@sadlo-maslo-uzeniny píše:
Nech si ji udělat na netu, můžeš si zvolit velikost, barvu, text. Prostě fantazii se meze nekladou.
no spíš upozornění? než vydírání? sice tomu asi nikdo váhu nedává ale pro můj pocit jsem si ji tam dala..
No já jsem zažil že spoustu těchto jako že převažečů svých pokladů s tím jely jak s ukradeným hnojem. A to mám nějaký ten kilometr ujetý kolem komína.
Citové vydírání? Spíš upozornění pro neukázněné řidiče, že když se mi budou lepit na pr*el a koledovat si tak o malér, tak mu můžou v autě zabít děti..
@sadlo-maslo-uzeniny Proč citové vydírání?
Jsou řidiči bezohlední a pak jsou takoví, kteří jsou obezřetnější, když vidí třeba před sebou začátečníka nebo auto s děckama.
Asi tak, nikdy jsem tu samolepku nepochopila ani samozřejmě neměla. Stejně tak mi přijdou trapný i jméns dětí, ale každýho věc, když si myslí, že to ostatní řidiče umírní ![]()
Naopak ty,,inteligentni,, ridici ti jeste budou delat naschvali na nslepku bych se vyprdla
Vola za volantem žádná samolepka nezklidní. A to jsem sama máma 2 dětí a řidič
Pokud si dobře pamatuji, nálepky byly u každé autosedačky, co jsem koupili. Máme to po bytně od dětí nalepeno všude… ![]()
@Makronka222 píše:
Naopak ty,,inteligentni,, ridici ti jeste budou delat naschvali na nslepku bych se vyprdla
Přesně tak ![]()
Nečumím po nálepkách o tom kdo je zajíc, závodík, kdo á dítě v autě, psa v autěm, bordel v autě ale předvídám a přemýšlím za toho co jede přede mnou a taky za mnou. Ta nálepka není žádná záruka ochrany.
@Lizzi píše:
Citové vydírání? Spíš upozornění pro neukázněné řidiče, že když se mi budou lepit na pr*el a koledovat si tak o malér, tak mu můžou v autě zabít děti..
pochybuju že to někoho odradí
bohužel