Server Slevy z hor - zkušenosti

8112
20.1.16 09:52

Server Slevy z hor - zkušenosti

Ahoj holky, včera jsem koukala na slevy na pobyty na horách a vylezl na mě server Slevy z hor s dobrými cenami. Ale mají tam spoustu hotelu s velmi podobnou nabídkou a cenou a tak ve mě trošku hloda, jestli to není podvod. Kupovala jste některá pobyt na tomto serveru a vše bylo v pořádku? Děkuji za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
20.1.16 10:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
20.1.16 10:07

@zvidavajanca : děkuji, no to nezní vůbec dobře :think:, zkusim najít ještě další recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
20.1.16 10:09

Byli jsme pres ne uz dvakrat- jednou prave i v hotelu Mitera ( ktery je zmineny ve vys uvadenych recenzich ) a vse naprosto bez problemu…proste koupeny voucher, domluveny termin ( delavam to obracene- vyberu hotel, zeptam se na volny termin a pak kouim voucher, neni problem zabookovat termin a poslat kod treba druhy den ), vse ostatni si pak domlouvam rovnou s ubytovacim zarizenim… takze za sebe muzu jen doporucit- za ty penize opravdu super ( jeste vetsinou vyuzivame nabidek pobytu od nedele s jednou noci navic zadrma- a nebyl problem )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
20.1.16 10:12

@Zuziky : na ten jsem právě taky koukala a od neděle na 4 dny za tu cenu super. A je i v dobrém místě když budeme chtít na výlety :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
20.1.16 10:15

@myskalucka pokud chces, moje recenze pobytu tady: http://www.recenze.cz/…t-19400.html my byli loni na Velikonoce a opravdu moc fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8143
20.1.16 10:29

Taky jsem na tento slevovy portal narazila a uvazuji o koupi pobytu. Ale ty recenze jsou tak 50 na 50..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.1.16 10:35

Koupili jsme pobyt v hotelu Máj, termín zabookovali a doufáme, že budeme spokojeni:-). ale jedeme až v létě. Doufám, že to podvod není, hotel komunikuje bez potíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
20.1.16 10:40

@kacaba379 : v hotelu Máj jsme taky byli, ale přes jiný server, my byli moc spokojený, jela bych zas, ale chci se podívat i jinam ;-)

Příspěvek upraven 20.01.16 v 10:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
20.1.16 10:43

@Zuziky : podívám, děkuji :kytka:
@Levandulina : tak tam je většinou problém se stornem, přímo s pobytem nikdo problém neměl :think:. Tak nás by to vyšlo na necelé 2 tisíce, protože Kuba ještě neplatí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.1.16 10:43

@myskalucka děkuji,to je dobrá zpráva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
20.1.16 11:33
@kacaba379 píše:
Koupili jsme pobyt v hotelu Máj, termín zabookovali a doufáme, že budeme spokojeni:-). ale jedeme až v létě. Doufám, že to podvod není, hotel komunikuje bez potíží…

Tak v tom hotelu jsme byli na jaře a řeknu ti, už nikdy více. Postele hrůza, manžel se pak měsíc dával do kupy se zády, matračky byly strašně měkké a proleželé, i když já mám ráda měkčí, tak i na mě to bylo moc - člověk když ležel na zádech tak zadek měl dvacet centimetrů propadlý dolů. Jídlo taky hrůza. Manžel mě ukecával, ať jedeme domů, že i když je to zaplacené, tak tam nechtěl být. Nakonec jsme ty tři dny „přetrpěli“, ale za mě už nikdy :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
20.1.16 11:58

@terrka83 no a teď si vyber… Někdo byl spokojený, někdo ne…my nejsme moc nároční, tak snad to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
20.1.16 12:05

@kacaba379 : tak jako hotel Hilton to není, ale my se v pohodě vyspali, nejsme moc nároční a už jsem spala i na horším ;). Nám se stalo, že jsme přišli jako poslední na oběd a už jim došel obalovaný květák, tak nám s omluvou nabídli kuřecí prsíčka a jestli nám to náhodou nevadí :mrgreen:, nevadilo. Mě tam strašně vyhovovalo, že tam byl dětský koutek a když děti ( ne jen naše, ale celá smečka z hotelu ) běhali po celé jídelně, tak to nikomu nevadilo. A jídlo měli dobré, akorát ráno to chtělo brzy na snídani, protože jídelna je menší a pak musíš čekat, až se uvolní stůl, ale my byli v březnu, tak měli dost plno. Jak píšu, jela bych zase a možná i pojedeme, uvidíme, co vybereme, buď Harrachov a nebo zase Pec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
20.1.16 12:14

Tak to my byli teď v květnu (vlastně už je to loni). Podle fotek právě ten hotel vypadal celkem dobře, ale ty postele… Asi záleží, v jakém jsi pokoji. Jinak my byli v tom rohovém pokoji, výhled na parkoviště před hotelem. Navíc v pokoji byly netěsné okna, takže zima. A jídlo bylo taky fuj, pokud jsme nebyli na snídani mezi pěti prvními, tak už nic nebylo, tácy nedoplňovali. Ti co chodili po nás, tak jsme si všimli, že na ně kolikrát zbyl už jenom tvrdý sýr a pečivo. A kávu také nedolívali, prostě jak se z té velké nádoby vypila, už nebylo. Výběr na obědy a večeře byl ze dvou jídel, ale stalo se, že nám řekli, že výběr není, protože si to druhé jídlo nikdo nevybral a oni přece vařit jen pro nás nebudou. Takže jsem měla třeba něco, co nejím. Dětský koutek byl sice pěkný, ale my děti nemáme, takže jsme nevyužili. Jak říkám, za mě ne

Pokoje taky měly od obrázků dost daleko. Manžel dokonce honil pavouky, takže asi tak

Příspěvek upraven 20.01.16 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario