Kde koupit šaty na křest
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kde koupit šaty na křest
Ahoj holky, v březnu nás čeká křest miminka, chtěla bych se zeptat, kde jste kupovaly šaty pro miminko…já vím, že na netu je toho plno, ale jestli máte nějakou ověřenou stránku, anebo bych byla ráda, kdyby mi doporučil někdo z Ostravy a okolí kamenný obchod.
Anebo kdyby nějaká z vás takové sary ve velikosti 68 prodávala, tak by to taky bylo fajn ![]()
Předem děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mrkni na marketplace, při dotazu bílé šatičky 68 mi tam vyskočily 3 pěkné, nebo na jiný bazar. Zbytečně kvůli křtu kupovat nové šatičky za kdo ví kolik, když to na sobě bude mít jen jednou.
Jen teda doporučuju vzít spíš jednodušší bavlněné, než nějaké umělé s volánky, ať v tom miminko netrpí. Já jsem nejdřív taky koupila krásné šatičky, ale byla to nějaká syntetika a vypadalo to na dceři jak mučící nástroj. Tak jsem nakonec koupila ještě jedny, jednoduché bavlněné, ale pěkné, aby v tom dcera netrpěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bramborab děkuji za radu s tím materiálem, ono je hodně krásných těch umelotin, ale je pravda, že pro miminko je lepší bavlna ![]()
A máš pravdu, že z bazaru budou lepší, akorát já nemám marketplace, tak na to nemůžu koukat, ale zkusím Vinted. Je pravda, že kvůli pár minutam je zbytečné utrácet tolik peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dn0712 pozor na ty šatičky, v breznu bude v kostele ještě dost velká zima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suzka1 píše: Více
No nad tím jsem taky uvazovala
napadá vás něco jineho co oblect?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem byla křtěná ve zdobeném bílém pleteném svetru a v bílé „retro“ zavinovačce. Pod to se dá dát cokoliv podle teploty a vypadalo to moc hezky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bramborab píše: Více
Aha, to je pěkný nápad. Muselo to být krásne ![]()
A ve kterém měsíci jsi byla krtena? Myslím, kolik ti bylo měsíců. Malá bude mít v březnu půl roku, tak se bojím, že tak velkou asi neseženu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dn0712 ta zavinovačka je náhodou celkem super napad. My krtili kluky v červenci a měli bílé „lepší“ teplacky, bodycko a slabou mikinku, byli jim 4 měsíce. Zkus ještě pogooglit a divat se na fotky, třeba budeš mit inspiraci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dn0712 píše: Více
Já měla 2 měsíce. V půl roce ti asi malá v zavinovačce ani nevydrží, nebo aspoň moje dcera by to nedala. Ta byla křtěná v 7 měsících a musela mít všude rozhled, chytala panu faráři na knížku ![]()
Křtěná byla v červenci.
Ale zkusit to můžeš. Jinak bych teda asi zkusila nějaké zateplené bílé leginky nebo silné punčocháče, na to teoreticky nějaké bílé šatičky nebo sukýnkou, jen pro efekt a ten bílý svetřík. To by mohlo taky vypadat hezky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit