Pepco nebo Lidl?

Anonymní
29.10.24 12:05

Pepco nebo Lidl?

Ahoj holky,
Kde prosím kupujete levné oblečení pro mrnouse? Co je třeba cenově nejvýhodnější? :hug:
Přijde nám zbytečné kupovat jedno bodycko za 400,–, jen proto že je to nějaká značka. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35719
29.10.24 12:14

Pepco je totální šmejd. Lidl celkem dobry. Nebo nějaký kvalitnější z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
29.10.24 12:16

Vinted, secondhand. :palec: :palec: :palec: přijde mi to hlavně i zdravější, že je to už x krát vypráno a snad už se to tolik nekoupe v chemii :roll: pokud chci něco rychle, nebo třeba spodní prádlo, tak Lidl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
29.10.24 12:18

Bože, ani v jednom.
Oblečení na děti kupuju z druhé ruky. Mám záruku, že je stokrát praný, takže už se z toho dostaly všechny chemikálie z výroby, nesrazí se mi to v sušičce, stojí to pár korun a pokud to ještě nepošlu dál, tak to zužitkuju jako hadry na úklid. Ne, nedala bych za bodýčko čtyři stovky, ale taky nenakupuju tyhle levný hadry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Annonymní_007 no, to mě právě taky napadlo. :hug: pokud ovšem nepřijde oblečení prané snad v puelli. :D

• Citovat
  • Upravit
13851

Lidl, tam ty hadříky něco vydrží. Z pepca má pár triček - tragedie. A dvoje tepláky, které drží dobře. 🤷‍♀️
Jinak 90% ma poděděných, pak občas chci nějakou kvalitní bundu - třeba Reimu, tak koupím na vinted. Boty většinou nove, plus k tomu nějaké na odrazedlo a tak z vinted.
Ale z lidlu ma takové ty pogumované bundy (pak ma ještě z lindexu, kvalita srovnatelna) a svítící gumáky. No a sem tam nějaká pěkná mikina nebo tepláky.

Příspěvek upraven 29.10.24 v 12:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
29.10.24 12:20

Lidl je určitě kvalitnější. Jinak super jsou bodýčka z Primarku, je jich v balení tuším 8 a cenově hodně super. U nás už slouží druhému dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.24 12:55

Asi záleží na tom co od oblečení očekáváš a k jakému účelu. Jsem ráda za oblečení z druhé ruky hlavně do školky nebo něco za pár korun ze sinsay. Vím, že spousta lidí to označuje za šmejd jenže mě přijde fajn zničit ve školce oblečení za park korun než stovek. To stejný venku. Buď se to vypere nebo nevypere.
Pepco mě teď docela zarazilo, v konkrétní velikosti neměli nic. Takže je docela oblíbené. Ale každá velikost je prostě jinak velká dvě např 104 budou každá jinak velká. Lidl mi přijde kvalitnější. Tam jsem kupovala softshell kalhoty a přijdou mi opravdu funkční. Akorad jsou ty velkosti velké. Jako že fakt velké. H&m není zase tak moc kvalita. Sice všechno drží ale barvy jsou takové vybledlé. Po několika vypranich to vypadá staře. No a Lindex je už moc drahý. Těch pár kousků mi přijde škoda koupit za ty prachy. Například overaly, se hned urvaly, ošoupala barva na nich. To jsem čekala, že zrovna tahle značka vydrží fakt hodně. Máme od nich zimní bundu a další už kupovat nebudu se mi to za tu cenu na jednu sezonu nevyplatí. Věci na zničení prostě koupím tam kde se mi to zrovna líbí takže Pepco nebo sinsay.

• Citovat
  • Upravit
1849
29.10.24 13:49

Já nejčastěji kupovala v kiku, mám ho hlavně jenom 3km a nemusím 20km jinam.
Dá se tam vybrat i dobrá kvalita. Stačí hledat nebo vychytat akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4477
29.10.24 13:50

Mám dobrou zkušenost s Lidlem. Tam ráda pro dceru nějaké oblečení koupím. Je super, že jí sedí, protože potřebuje úzké a dlouhé.
Pepco občas taky něco koupím, ale nedivím se, že to po pár vyprání a nošení to vypadá tak, jak to vypadá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15208
29.10.24 14:55
@Anonymní píše: Více

Pro miminko Lidl, bývaly tam hezké miminkovské věci, ted už nemám přehled. Do školky pak klidně i to pepco. Jinak tedy obnošené věci ja nekupuju, když byla dcera mimino, tak jsem dostávala od kamarádek, akorát jsem byla zavalena taskama hadru z kterých jsem použila desetinu. Kdyz jsem kdysi párkrát vlezla do sekáče, viděla jsem tam akorát samé hrůzy, obdivuju ze v tom umí někdo hledat nositelné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat