Termolegíny pro kluky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
551
30.12.24 13:56

Termolegíny pro kluky

Kde kupujete klukům termolegíny aby byly volné v rozkroku, já koupila legíny poprvé z Lidlu a jsou tam dost opaté. Syn ještě není v pubertě a stydí se, že je to v legínách dost vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
30.12.24 14:19

@Jana7ka tak termoprádlo přiléhá na tělo, nesmí omezovat v pohybu a je druhem spodního prádla, prostě se přes něj něco obléká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64845
30.12.24 14:22
@Aduš8 píše: Více

termolegíny a termoprádlo bude rozdíl, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
30.12.24 14:25

Leginy jsou uple z logiky veci :think: Jestli termoprádlo, tak přes to něco nosí, jestli myslíš třeba na běhání, tak obvykle přes to chlapi mívají kraťasy aspoň. Osobu mužského rodu a víc než školního věku jsem čistě v leginach neviděla asi dlouho, asi mimo nějaké profi sportovce :think:

Příspěvek upraven 30.12.24 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9629
30.12.24 14:26

A přes ty termolegíny nosí ještě něco dalšího? Nebo jen ty. Protože něco takového byl syn ochotný nosit asi tak do 5 let, pak už jedině jako spodní vrstvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
30.12.24 14:39

Jak už bylo psáno legíny prostě jsou upnuté. Obecně termoprádlo by mělo být na tělo aby správně fungovalo s tím že si přes to dáš ještě nějakou další vrstvu…třeba tepláky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
30.12.24 14:50

@vokishka tak legíny jsou pořád legíny - pro kluky znám jen ty termo a upnuté jsou všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64845
30.12.24 14:57
@Aduš8 píše: Více

já jsem neřekla, že nejsou upnuté. Jen se nepočítá s tím, že se na nich něco nosí. Je to něco jako zateplené rifle třeba. Je taky divné, že něco takového prodávají, vnuk má tři roky, je hubenoučký, a je problém koupit legíny vhodné pro kluka (ne růžové, s panenkou jako obrázkem atd). Pro tak velkého kluka si to ani neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
30.12.24 15:09

Je to termoprádlo, ale rozdíl od legín v tom moc nevidím. Jede na hory a bude mít přes to oteplováky, ale na pokoji se budou převlékat a vloni si prý kluci to termoprádlo na pokoji nesundavali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
30.12.24 15:13

@vokishka ale takové termolegíny, aby se přes ně nic neoblékalo, se prostě pro kluky nešijí. To jsou pak termokalhoty a před ty se zase nedá nic obléct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64845
30.12.24 15:16
@Jana7ka píše: Více

pokud měli loni kluci termoprádlo, tak to taky museli mít úplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
30.12.24 15:36
@vokishka píše: Více

No měli, ale on termoprádlo nenosil. Letos je sedmák tak to bere jinak ostatní kluci už jsou v pubertě a on ještě ne, tak se stydí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
30.12.24 20:08

@Jana7ka Tak ať se na pokoji po lyžování převlékne do tepláků. :nevim: Zbytek hochu ať si chodí v čem chce. Mám doma jedenáctiletého s ten je též líný se převlékat a po lyžování by nejraději trávil zbytek dne jen v těch podvlikackach.

A stejně mi teda není moc jasné za co/proč by se styděl. :think:

A termoprádlo je obvykle z nějaké funkční tkaniny, legíny budou z větší části z bavlny. Funkční rozdíl je snad jasný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24538
31.12.24 13:40

Kup termoprádlo, termolegíny pro většího kluka jsou nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
31.12.24 19:17

Tenhle druh podvlikacek bude upnuty vždycky, nejlepsi řešení je buď se prevlict, nebo to řešit jako děvčata s prsama. Kdyby šli plavat, tak to je ještě složitější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat