Kde koupit trička velikosti 46

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
61
11.12.12 20:01

Kde koupit tricka vel.46

Prosim kde kupujete tricka vel. 46. Od porodu jsem si nic nekoupila a ted uz se manzel nastval, ze si musim nejake koupit. Ale vsechny jsou celkem kratka. Mate nejake typy? DIKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
karolínka12
11.12.12 20:13

@nunik123 já jsem nakupovala teď přes internet na www.bonprix.cz a nebo v www.nextdirect.com /tam je to velikost 18/

• Citovat
  • Upravit
becky87
11.12.12 20:13

Next, HM, CA, Takko. ;) sekáč :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
18794
11.12.12 20:17

@nunik123 nejraději v Marks&Spencer… tam to mají tak, že čím větší velikost, tím delší tričko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
11.12.12 20:56

HaM - naprostá spokojenost, před, během i po těhu  :palec:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
11.12.12 20:58

Já kupuju v tescu, mají i větší velikosti než 46.
Taky mi sedí CaA nebo HaM, občas se mi zalíbí v takku. Jinka já mám raději sportovní, takže klidně UAX, Rejoice nebo ve sportu.

• Citovat
  • Upravit
5352
11.12.12 21:54

Tak jestli někdy jezdíš do Prahy, tak tam jsou dvě prodejny Ulla Popken (jedna je v Arkádách Panrkác a tu druhou jsem zapomněla, ale nejdeš to na www. ullapopken. cz) německá značka, velice kvalitní věci včetně triček i džín bodyforming, které opravdu umí stáhnout břicho a zamaskovat faldíky na zádech apod… Prodávají velikosti od 42 větší. Mám zkušenost, že jako jedni z mála skutečně dobře rozumí tomu, že pokud chceš udělat triko 46 tak prostě nemůžeš vzít triko 34 a jen ho o určité centimetry ve všech směrech zvětšit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.12.12 22:23
@Mafina5 píše:
Tak jestli někdy jezdíš do Prahy, tak tam jsou dvě prodejny Ulla Popken (jedna je v Arkádách Panrkác a tu druhou jsem zapomněla, ale nejdeš to na www. ullapopken. cz) německá značka, velice kvalitní věci včetně triček i džín bodyforming, které opravdu umí stáhnout břicho a zamaskovat faldíky na zádech apod… Prodávají velikosti od 42 větší. Mám zkušenost, že jako jedni z mála skutečně dobře rozumí tomu, že pokud chceš udělat triko 46 tak prostě nemůžeš vzít triko 34 a jen ho o určité centimetry ve všech směrech zvětšit :dance:

Diky moc… uz planuju vylet:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.12.12 22:28
@Mafina5 píše:
Tak jestli někdy jezdíš do Prahy, tak tam jsou dvě prodejny Ulla Popken (jedna je v Arkádách Panrkác a tu druhou jsem zapomněla, ale nejdeš to na www. ullapopken. cz) německá značka, velice kvalitní věci včetně triček i džín bodyforming, které opravdu umí stáhnout břicho a zamaskovat faldíky na zádech apod… Prodávají velikosti od 42 větší. Mám zkušenost, že jako jedni z mála skutečně dobře rozumí tomu, že pokud chceš udělat triko 46 tak prostě nemůžeš vzít triko 34 a jen ho o určité centimetry ve všech směrech zvětšit :dance:

Jeste bych se chtela zeptat jak je to tam asi s cenovou hladinou… zas moc bohata nejsem:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.12.12 22:36

No je to trošku dražší - trička tak od 799 korun, ale zase vydrží. To bodyforming jsem si koupila tričko, má uvnitř takovou velmi pružnou stahovací síťku kolem břicha a byla to tedy taková spíše elegantní černá halenka prostřihnutá pod prsama s polodlouhýma rukávama ale velmi univerzální - k džínům na běžné pracovní jednání k černým kahotům na opravdu večerní akci - stála 1399 korun. No džíny bodyforming jsem si koupila taky, ale jen proto, že mi na ně mamka přidala 1000 korun k narozeninám - stály 1799 korun :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
4.2.14 09:54

Když jsem tuhle velikost měla, tak Tesco nebo CA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat