Kde koupit ty správné džíny ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
359
17.11.18 15:10

Co zkusit nějaký vietnamce? Obcas maji i dobry veci. Nebo byl zkusila i Ali, jsou tam hodně zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
573
17.11.18 15:11

Já kupuju džíny nejradši v Tally Weijl.. jsou skvěle pružné. teď jsem tam koupila právě s vysokým pasem. akorát jsou trochu dražší, cca 800

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
17.11.18 15:12

A ještě mě napadlo, zkusit Gate nebo Sinsay (snad písmu dobře), tam maj pro vas teenagery pekny veci za par korun, ovsem jaka je kvalita :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12869
17.11.18 15:21

Já nakupuji ve specializovaných obchodech s tímto zbožím.
Ovšem cena je poněkud vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29535
17.11.18 15:28

Pěkné jsem koupila v Orsay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.11.18 15:37

Já si kupuji Mustangy sedí mě jejich pružnost a pohodlnost,ale je to už jiná cenová skupina. Jinak věci mě sedí z Tchiba a Orsey :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
17.11.18 15:57
@Denisa76 píše:
Já si kupuji Mustangy sedí mě jejich pružnost a pohodlnost,ale je to už jiná cenová skupina. Jinak věci mě sedí z Tchiba a Orsey :kytka:

Jj. Mustangy nebo Levisky.
Ale zase nevim @Princezna_Rina jestli 2500 Kc a vys, nebude moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
17.11.18 15:59

Mě sedí rifle z bon prix. Je tam velký výběr, ale vždy pod daným kusem oblečení koukněte na recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
17.11.18 16:03

S vyssim pasem jsem koupila v Lindex..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.11.18 16:21

Co Marks and Spencer, nezkoušela jsi? Tam mají všechny možné střihy, velikosti, délky, výšky sedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.18 00:11

Tak vám děkuji a já se podívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.4.20 10:07

Ahoj,
prosím máte typ na značku opravdu kvalitních džínů z džínoviny vyšší gramáže? Narážím na samé pružné tenké látky a ty mi dělají blbou postavu. Sehnala jsem tehdy v sekáči na pár šuntíků Amisu a přestože jsou úzké, dělají mi super postavu a zeštíhlují a jdou i do kozaček, ale není to taková ta tenounká riflovina, jsou takové jako „hutnější“ a přitom i dostatečně pružné - prostě mi moje trošku širší stehna jakoby stáhnou a udělají užší a přitom současně nemusím mít spodek džín moc široký - potřebuju, abych mohla nosit i kozačky. Ty tenké fiflovinky mi dělají široký boky a stehna, není to pěkné.
Moje milované Amisu bohužel po letech dosloužily.
Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
28.4.20 10:23

Já jsem si nedávno koupila super džíny značky G-star a řekla bych, že splňují Tvoje kritéria. Jsou z pevné, ale takové hebké rifloviny. Dobrou zkušenost mám i se značkou Gap. Já s kalhotama taky bojuju a když mi staré doslouží, tak je pomalu obrečím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
28.4.20 10:34

@Evulina To znám, taky jsem měla pár kousků, které jsem nosila do uplného rozpadnutí. :lol: Zkus LTB džíny. To je teď moje oblíbená značka. Na aboutyou mají slušný výběr. Je tam poštovné zdarma a to i na vrácení. Takže za zkoušku reálně nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
28.4.20 11:31

Já neporadím, ale pokud bys chtěla mám tady 20% slevu na About you, dostala jsem k nákupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková