Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Co zkusit nějaký vietnamce? Obcas maji i dobry veci. Nebo byl zkusila i Ali, jsou tam hodně zkušenosti ![]()
Já kupuju džíny nejradši v Tally Weijl.. jsou skvěle pružné. teď jsem tam koupila právě s vysokým pasem. akorát jsou trochu dražší, cca 800
A ještě mě napadlo, zkusit Gate nebo Sinsay (snad písmu dobře), tam maj pro vas teenagery pekny veci za par korun, ovsem jaka je kvalita ![]()
Já nakupuji ve specializovaných obchodech s tímto zbožím.
Ovšem cena je poněkud vyšší.
Já si kupuji Mustangy sedí mě jejich pružnost a pohodlnost,ale je to už jiná cenová skupina. Jinak věci mě sedí z Tchiba a Orsey ![]()
@Denisa76 píše:
Já si kupuji Mustangy sedí mě jejich pružnost a pohodlnost,ale je to už jiná cenová skupina. Jinak věci mě sedí z Tchiba a Orsey
Jj. Mustangy nebo Levisky.
Ale zase nevim @Princezna_Rina jestli 2500 Kc a vys, nebude moc.
Mě sedí rifle z bon prix. Je tam velký výběr, ale vždy pod daným kusem oblečení koukněte na recenze.
Co Marks and Spencer, nezkoušela jsi? Tam mají všechny možné střihy, velikosti, délky, výšky sedu…
Ahoj,
prosím máte typ na značku opravdu kvalitních džínů z džínoviny vyšší gramáže? Narážím na samé pružné tenké látky a ty mi dělají blbou postavu. Sehnala jsem tehdy v sekáči na pár šuntíků Amisu a přestože jsou úzké, dělají mi super postavu a zeštíhlují a jdou i do kozaček, ale není to taková ta tenounká riflovina, jsou takové jako „hutnější“ a přitom i dostatečně pružné - prostě mi moje trošku širší stehna jakoby stáhnou a udělají užší a přitom současně nemusím mít spodek džín moc široký - potřebuju, abych mohla nosit i kozačky. Ty tenké fiflovinky mi dělají široký boky a stehna, není to pěkné.
Moje milované Amisu bohužel po letech dosloužily.
Děkuji moc.
Já jsem si nedávno koupila super džíny značky G-star a řekla bych, že splňují Tvoje kritéria. Jsou z pevné, ale takové hebké rifloviny. Dobrou zkušenost mám i se značkou Gap. Já s kalhotama taky bojuju a když mi staré doslouží, tak je pomalu obrečím.
@Evulina To znám, taky jsem měla pár kousků, které jsem nosila do uplného rozpadnutí.
Zkus LTB džíny. To je teď moje oblíbená značka. Na aboutyou mají slušný výběr. Je tam poštovné zdarma a to i na vrácení. Takže za zkoušku reálně nic nedáš.
Já neporadím, ale pokud bys chtěla mám tady 20% slevu na About you, dostala jsem k nákupu