Kde kupujete střihy?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Billi
18.9.22 09:53

Kde kupujete střihy?

Hezké dopoledne,

vím, že tu je dost těch, kdo šije. Kde kupujete/stahujete střihy? Chtěla bych rozšířit svůj střihový základ, tak hledám.
Potřebuju dámské, pánské a velké kluky (vel. 134 a 158). Takže dětské Ottobre už nejspíš moc nevyužiju, ale v dospělém se na kluky taky ještě nic moc nenajde.
Takže, kde nakupujete střihy vy? Které nejlépe sedí? Existují někde výhodné sady? Jaké jsou časopisy vedle Ottobre?
Pokud už koupit Ottobre, tak jaké číslo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6418
18.9.22 10:12

A co Burda? U nás je prodejna látek a prodávají tam i střihy, mají velký výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
18.9.22 10:21

@Billi koupila jsem asi 3 čísla ottobre, kde jsou základní střihy a ty si pak upravuji. Sem tam ještě navíc něco dokoupím na unuodesign a caramila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14576
18.9.22 10:21

Burda jsou osvědčené a x generacemi prověřené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14576
18.9.22 10:23

@Pemi89 caramila jsem si zaplatila, vytiskla na milion A4 ale nechtělo se mi to slepovat a hrabat v tom, takže úplně vyhozené peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
18.9.22 10:25

@Semtex no unuo je to stejné, ale mě to nevadí… Podle Burdy jsem zkoušela šít ale neseděly mi prostě velikosti tak jsem to vzdala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
18.9.22 10:41

Burda, dřív na ruských stránkách, teď na ukrajiských, americké střihy na somethingdelightfull.com, něco na makerist.de/com, pattydoo
různé fazonetky, otylky, caramilly, unuodesign a podobně nereflektuju, obvykle ohavné (přinejmenším ty ilustrační obrázky) a špatně sedící, špatně konstruované a drahé
případně různé náhodné koupě
prakticky žádný střih nebude sedět nikomu bez úprav na konkrétní postavu, protože skoro nikdo nemá postavu, která by se vlezla do jedné velikosti, byla stejně široká ramena/záda, délka zad, výše prsou…takže prohlásit, střihy xy mi nesedí, tak je nešiju, to bych nemohla šít podle ničeho, protože ty střihy musím upravovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.22 11:24

Kupovala jsem na burde. Taky v knihkupectví.

• Citovat
  • Upravit
945
18.9.22 13:24

Fazonetka střihy dobře sedí, můžeš si koupit už vytištěné nebo v el. podobě. Ideální je tisk na A0, pokud máš možnost. Pak odpadá slepování A4 a je to mnohem jednodušší. Nebo mrkni na makerist.de, tam je spousta střihů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat