Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, kam dáváte, kde máte v paneláku lyže? Jak během sezony, tak pak během léta, když je nepoužíváte? Děkuju.
My jsme v panelaku meli takovy pidi sklep, ze se tam veslo jedno kolo na stojaka a fakt nic vic. Tak jsme si tam pronajali maly nebytovy prostor jako sklad. A do te doby byly lyze pod posteli ![]()
Příspěvek upraven 21.01.24 v 18:09
@GirlsNick píše:
Ve sklepě. 😁
Ve sklepě je co? v komoře? Nebo nějakém společném?
Vsechno sportovni vybaveni (lyze, brusle, kola…) jsou ve sklepe - v nasi “koji”.
@Aglája75
Náš osobní sklep, nebydlíme v paneláku, ale v menší bytovce.
@Janča6 píše:
My jsme v panelaku meli takovy pidi sklep, ze se tam veslo jedno kolo na stojaka a fakt nic vic. Tak jsme si tam pronajali maly nebytovy prostor jako sklad. A do te doby byly lyze pod posteliPříspěvek upraven 21.01.24 v 18:09
Děkuju, pod postel to nedám a komoru máme pořád plnou, když měly holky malé šlo to, ale i ta mladší už má skoro 150 cm, starší 180, take lyže i kola čím dál větší:-)
@Maggdallena píše:
Vsechno sportovni vybaveni (lyze, brusle, kola…) jsou ve sklepe - v nasi “koji”.
Do koje v paneláku se vám vejde několik kol? Tam se nevejde ani jedno jakoukoli komoru jsem v několika panelácích viděla, jedině tak dětská 12:-). Ani jedno dospělé bych tam nenarvala…
Já přes sezónu na balkoně (máme zasklený a dost vysoko) a přes zbytek roku u našich, protože mají RD. Dítěti lyže na sezónu půjčuji, takže ty jen zimuju. Do panelákové sklepní kóje bych se bála je dát.
Edit lyže, kolo zatím neřeším, i když mě to asi taky čeká
@Aglája75 píše:
Do koje v paneláku se vám vejde několik kol? Tam se nevejde ani jedno jakoukoli komoru jsem v několica panelácích viděla, jedině tak dětská 12:-)
Nastesto tady nejsou sklepy uplne klasicke velikosti. Ale mas pravdu, vlastne kecam. Kola tam jsou jen tri, nase dospelacka. Detska kola jsou v kocarkarne/kolarne. No a pak sedmero lyzi, sestero lyzaku… brusle zimni/letni, kolobezky tri. A treba take 5 krabic vanocnich ozdob ![]()
@Mina Titivu píše:
Já přes sezónu na balkoně (máme zasklený a dost vysoko) a přes zbytek roku u našich, protože mají RD. Dítěti lyže na sezónu půjčuji, takže ty jen zimuju. Do panelákové sklepní kóje bych se bála je dát.Edit lyže, kolo zatím neřeším, i když mě to asi taky čeká
Taky jsme půjčovala, ale starší už větší nebude, takže teď má lyže kooupené…no právě, že mi to přijde dost nebezpečné ty společné komory…kolo se tam teda rozhodně nevejde lyže by se tam vlezly to jo…ale…musím se zeptat, myslím, že mi někdo říkal, že to ani nejde pojistit…když je to společný prostor…
@Maggdallena píše:
Nastesto tady nejsou sklepy uplne klasicke velikosti. Ale mas pravdu, vlastne kecam. Kola tam jsou jen tri, nase dospelacka. Detska kola jsou v kocarkarne/kolarne. No a pak sedmero lyzi, sestero lyzaku… brusle zimni/letni, kolobezky tri. A treba take 5 krabic vanocnich ozdob
tak to máte fajn, to musí být velký sklep.
@Aglája75 píše:
tak to máte fajn, to musí být velký sklep.
A to mame ten o neco mensi, ale zas ne kazdy byt tady sklep ma. I tak je to trochu tetris. A i komora v byte je plna. Pet lidi je proste dost.
V komoře, v koutě nastojato. Do sklepa bych je nedala, už je tu párkrát vykradli. Takže tam máme akorát krámy, u kterých by nás případná ztráta příliš nemrzela (a hlavně by je ani nikdo nechtěl…).
Ve sklepní kóji. Máme lyže, které by se nevyplatilo krást
lyžáky máme v bytě v komoře