Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky maminky, začínáme nakupovat výbavičku pro první dítě, takže komplet. Máte tip na nějaký cenově dobrý internetový obchod nebo popřípadě i kamenný, kde by se dalo koupit co nejvíc věcí najednou-vanička, lahvičky, nočník, dudlíky, dečky apod… Díky za rady, začínám z toho mít hlavu jak balon ![]()
Řeším to samé. Ráda bych nějaké odkazy na nové i hezké bazarové oblečky za rozumnou cenu.
@kočička8 tak nejlepší kamenné budou asi ty velké BabyShopy, Baby Parky atd. pokud jsi z většího města. Cena ale bude krapet vyšší než na netu.
Na netu bych asi nakupovala přes mall.cz
Malvik ; aaakocarky ; mamitati ; detskezbozi ; zirafa-shop ; kocarky
a asi milion dalších…zadej si na Googlu dětský obchod/e-shop a vyjede ti toho spousta…
Já jsem nakupovala v Dětském domě https://www.detskydum.cz/ (Praha Kunratice): mají všechno, jsou milí, poradí, ukážou, a když si něco vyberete na webu a jinde to mají levněji, tak vám dorovnají cenu ![]()
Popravdě, pokud neřešíte každou korunu, tak bych se toho nebála, protože nové věci nijak echt levněji nepořídíte (u těch dražších věcí je dobré se kouknout po netu - ale to můžete i v obchodě
pokud by vám slevu nedali při nákupu, tak si něco odvezete a zbytek objednáte s dopravou zdarma).
Jinak pokud jde o oblečky, já měla půjčené/zděděné - kdybych neměla, koupím prostě nějaký balík na bazaru. Třeba na půl roku nebo rok, cena bývá už kolem deseti korun za kousek, a pak jen dokupovat, kdyby něco chybělo (kombinéza, propínací body atd.).
Ale já to vybírání taky nesnáším, a tohle je nejjednodušší ![]()
Příspěvek upraven 13.12.14 v 12:26
V Budějovicích mám dobrou zkušenost s bejbycentrum (či tak nějak). Odpoledne jsem u nich koupila pár věcí. U jedné jsem měla špatné díly a ještě tentýž den mi dovezli správné a chybějící díly až domů (v Budějcich). Máma u nich párkrát objednala přes jejich stránky (maminkatovi) na místní malou pobočku a také vždy bez problémů. Ceny jsou jak u čeho, něco levné a něco naopak dost drahé, ale mají opravdu dost široký výběr.
Super, jste zlatý. Všechno to projedu. Obchodů je na internetu mraky, ale raději bych ty se kterými už máte někdo zkušenosti. Jinak se určitě podívám do těch Budějovic, zrovna minulý týden jsem tam byla na ultrazvuku, tak jsme to mohli vzít při jednom. Už aby to bylo všechno doma ![]()
Nektere veci neni potreba kupovat nove, daji se poridit za polovic i mene a nejsou vubec znicene, jen tomu venovat trochu casu a pohledat v inzeratech… Ve zdejsim bazaru nebo na mimibazar.cz.
@kočička8 já vím, že pěkné oblecky maji v Tescu FaF, nebo CaA. Na eshopu jsem nekupovala.
@kočička8 jako oblecky pro novorozence bych osobně koupila nové. Postylku a vse kolem maji hezké a za dobře ceny v Ikee.
@kočička8 píše:
Ahojky maminky, začínáme nakupovat výbavičku pro první dítě, takže komplet. Máte tip na nějaký cenově dobrý internetový obchod nebo popřípadě i kamenný, kde by se dalo koupit co nejvíc věcí najednou-vanička, lahvičky, nočník, dudlíky, dečky apod… Díky za rady, začínám z toho mít hlavu jak balon
tak kamenný záleží v jakém městě, přes net jsem takovéhle pidipoložky nekupovala. A třeba lahvičky, dudlíky a nočník bych teda vůbec nekupovala. Dudlík až podle potřeby, nočník potřebovat taky nebudeš zatím, lahvičky možná taky ne. Já dostala poměrně dost lahví jako dárek a byly mi k ničemu. Mrňous byl kojený a s příkrmy jsme začali zkoušet rovnou hrnek, takže lahve pěkné, ale k ničemu ![]()
@kočička8 Ahojda, ja spoustu veci poridila na www.babytip.cz a oblecky jsem mela hodne zdedene a to co chybelo, tak jsem kupovala pouzite treba na aukru nebo na bazarcich tady. Vzdy jsem mela stesti na moc pekne neznicene veci. Ono to miminko to ma chvilku
My konkretne meli velikost 56 mesic a 62 taky zhruba tak ![]()
@BabyBella píše:
@kočička8 jako oblecky pro novorozence bych osobně koupila nové. Postylku a vse kolem maji hezké a za dobře ceny v Ikee.
Mně se to zase zdá jako vyhozené peníze. Do roka mají všechno jen pár týdnů. Když spočítám, kolik bych do toho musela narvat, abych měla vše nové, tak by mi bylo líto peněz. Beru třeba kombinézu nebo takové věci, které třeba koupíš větší a mají je půlku zimy, nechceš nic sepraného atp., ale třeba body? Za první rok měl šest velikostí, od každé velikosti alespoň 15 body, v některých měsících je třeba s dlouhým i krátkým, to máš přes stovku bodýček. No…i kdybych všechno nakoupila v multipacku po třech/pěti kusech, je to celkem ranec a to bych měla jen bílá bodýčka, žádné módní terno ![]()
@marrlinka Dala jsem příklad, ale alespoň jeden dudlík a jednu lahvičku chci mít. I nočník, ikdyž bude potřeba až za dlouho.