Kde nakupujete korálky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@kiku.str
Je to o tom, co za druh korálků chceš.
Pokud chci rocaily, kupuji je nejčastěji v koralkykomponenty.cz, protože v době, kdy všichni měli sáček orignal Preciosa za minimalně 29 korun, tady se na netu drželi strašně dlouho (až do loňska) na 20, na krámu na 25.
I teď se u většiny drží i na krámu pod 30 korunami, v době, kdy o ulici níž je mají dávno za 36 - totéž zboží.
Stejně tak tady nakupuji broušené korálky, které jsem prostě jinde levněji nepotkala. (Tedy kromě i zde zmíněného http://www.bijoux-nonstop.cz v Jablonci, kam si zajedu tak 2× ročně.).
Podobně jsou na tom voskované korálky. I když jsem koukala na jiné eshopy, co se chlubili slevami, tak když jsem začala přepočítávat a porovnávat, pořád mi ty z koralkykomponenty.cz vyšly levněji. Podobně to bylo i s toho koralky.
A když udělají víkendovou akci, nakupuje se jestě radostněji. ![]()
Na druhou stranu, plastové korálky mají dražší než jinde, u kovů je to jak co - ty moc nekupuji, často je nakupuji právě v Jablonci…
Nikomu nic nenutím, jen píši, kde jsem spokojená já a o tom tahle diskuze je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brontik Byla by si mi i schopna prosím poradit kolik toho jako začáteník budu potřebovat? Chci kombinovat klasické korálky a dívala jsem se, že mají i pěkné přívěsky, tak společně s nimi. Ze začátku to bude pouze „for fun“ pro rodinu než se do toho dostanu a bude to nějak vypadat. Uvidím časem jak na tom s těmi výtvory budu, že bych to dala k sestře do obchodu.
- Citovat
- Upravit
@AnettkaMalus
To se těžko radí, když nevím, co a z čeho chceš dělat.
Třeba „klasické“ kulaté koráky mívají nejčastěji průměr 3,4,6,8,10,12 mm..
Myslím, že bys poprvé měla zajít do něktého obchodu a podívat se, co tam vlastně mají (třeba tam budou mít něco podobného, co chces dělat) a nakoupit třeba na jeden, 2 výrobky.
A pak, pokud již budeš vědět, kolik toho potřebuješ, objednat třeba i na internetu.
Já jsem také napřed udělala svůj první korálkový výrobek, pak jsem ho vzala do krámu a podle něj nakoupila na další. A příště jsem už objenávala na internetu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnettkaMalus Jak se tady píše, záleží na tom jaké náramky z jakých korálků chceš dělat. Nejlepší je si projít eshop s korálky třeba konkrétně korálky obchod a kouknout co by se ti líbilo, na kolik by tě to vůbec vyšlo, těch variant je tam fakt hodně.
- Citovat
- Upravit
No, koukala jsem na to a je to opravdu o tom, z čeho chceš vyrábět ![]()
- Citovat
- Upravit
A jaké komponenty na výrobu šperků si vybíráte vy? A jaké šperky vlastně vyrábíte?
- Citovat
- Upravit
Tady najdu skoro všechno a mají i kamenný obchod, paní velice milá i ráda poradí co a jak vyrobit, udělali mi i na kočárek nádhernou stuhu. Doporučuji www.koralkaren.com
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tady někdo kupujete korálky? Ježíši, to byste mi vytrhly trn z paty, mám toho doslova plnou igelitku z dob, kdy jsem dělala zvířátka a šperky. Mám korálky, drátky, vlasce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jn
taky jsem navlíkala
Ale doba se trochu posunula
Teď vyrábím šperky z minerálů, z ocele a tak podobně ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kikinka01 Děkuju moc, objednávku jsem dělala stejně na dvakrát, protože jsem zapomněla dokoupit pár věcí, ale co jsem se tak dívala tak mi přijde, že velký výběr mají tady www.koralek-obchod.cz hlavně těch korálků z minerálů, ty se mi líbí moc.
- Citovat
- Upravit
Hele a tady na tom shopu se objednává na váhu nbo mají v nabídce kilovky?
- Citovat
- Upravit
@PolinkoMaly píše:
Hele a tady na tom shopu se objednává na váhu nbo mají v nabídce kilovky?
Jů, na jakém?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tady v úvodu psaly o koralek-obchod… Tak se ptám na ten ![]()
- Citovat
- Upravit
No, tak jsem se dívala, a teda ten kšeftík, o kterém píšeš, je dražší, než koralek-obchod.cz. Čili ano, jak píšeš… Je třeba se dívat, co je za peníze nabízeno, ale tento eshop vychází po všech stránkách lépe.