Kde nakupujete korálky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7421
2.3.21 22:26
@PolinkoMaly píše:
Holky tady v úvodu psaly o koralek-obchod… Tak se ptám na ten :)

A jak to máme poznat, že se ptáš zrovna na něj? V této diskuzi je zmíněno minimálně 5 různých obchodů.

Když jsem se podívala na koralek-obchod, tak některé korálky mají na váhu, některé na kusy. vždy to tam je uvedeno.
Snad jen málokterý obchod prodává korálky na kila, většinou jsou to balení od 5 do 250 g.
Ale třeba nějaký takový obchod najdeš. Třeba bijoux-nonstop v podstatě prodává na kila (ale od množství pár gramů). Jen nevím, jak teď, já jsem si tam korálky vždy chodila vybírat na krám. Paní mi vždy jednotlivé druhy vážila -lépe se jí to markovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
1.4.21 10:20

No, dobrý, tak se ptám na tento shop :) Jojo, to je super, už jsem se na ten koralek-obchod koukala a to, ze mají na kusy nebo na váhu, to mi vyhovuje. Děkuju moc.

• Citovat
  • Upravit
PolinkoMaly
30.4.21 21:06

Tak jen jsem chtěla říct, že jsem si tam ty komponenty objednala a super, jsem nadšená. Krásně se s nima pracuje. Nějaké šperky už jsem vyrobila, takže super. :)

• Citovat
  • Upravit
terinkapralinka
25.7.21 17:35

Já ve stolkase nebo korálky. cz :).

• Citovat
  • Upravit
27.6.22 21:05

Jen Aliexpress některé obchody mají pobočky po Evropě a jsou u vás někdy i do týdne dva bývají max a cenově se to nedá srovnat
I kvalita je dobrá pokud nespechate a koukáte na fotky od zákazníků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.12.22 14:47

Teď jsem právě řešila náramke pro přítele k Vánocům a zavzpomínala jsem si na mládí, takže jsem nakonec nekoupila hotový výrobek, ale nechala jsem si poslat minerály z manumi a i když je před vánocema, tak druhý den jsem to měla doma. Minerální korálky se mi zdají v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.12.22 14:49

@20pink.rabbit
na ten Aliexpress jsem taky koukala teda :) příště budu chytřejší a objednám to s předstihem. Ale nevím jak s tou kvalitou, přece jen u eshopu z čech si v případě potřeby můžu postěžovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat