Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla jsem se zeptat kde je nejlepší prodat autosedačku. Skoro všude kde jsem se podívala, tak nabízeli docela levné. My jsme pořídili kvalitní sedačku za 4.500,–, malá v ní jezdila asi jen 6 měsíců, tak bych jí chtěla prodat třeba za 2.000, ale v porovnání s ostatními cenami mi to příjde docela drahé. Poradíte? Díky Lucka
Zkus to na Mimibazaru. Nabídni cenu a uvidíš. Časem můžeš snižovat. A třeba tam bude nějaká podobná a uvidíš, za kolik jí prodávají.
Tak můžeš ji vystavit za tu cenu a když ji nikdo nebude chtít po několika zveřejněních tak můžeš vždycky cenu snížit!!!
Hele, já jsem taky koupila kočárek (set) cca za 24 000,– Kč a teď bych ho s těží prodala za 10 000,– Kč a to jsme v něm jezdili tak 1,5 roku!!!
Prostě ceny jdou dolů
![]()
Zkus se podívat na těchto adresách:
www.aukro.cz
www.mimibazar.cz
www.sbazar.cz ........
nebo zkus bazárky u vás ve městě
Ahojky, já řešila podobný problém, koupili jsme sedačku za 3 500 a já ji chtěla taky roumně prodat… Na mimibazaru jsem moc úspěšná nebyla…
Málokterá mamina kouká na kvalitu sedačky, když ji kupuje použitou… Radši koupí maxi cosi z 10. ruky, jen aby moc nestála…
Nakonec se mi podařilo vnutit ji známým…
Zkus více serverů a čekej… Ale pokud máš maxi cosi, tak tu myslím prodáš, přecijen je to mezi maminama oblíbená značka..... ![]()
krom MMB můžeš zkusit ještě aukro. Mrkni na stejné typy sedaček, za kolik je tam holky nabízejí a dej třeba o 100kč méně. Já jsem takto s úspěchemn prodala po dětech vše-vždy jsem se mrkla na ostatní, za kolik stejné zboží nabízejí, a dala levnější cenu, někdy i o hodně
Ahojky, tak já mám výbornou zkušenost s Annonce nebo Avízo, všechny věci co jsme měli jsme prodali tam, takže velká spokojenost.Denisa