Kde nejlépe prodat dětské oblečení a kočárek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde nejlépe prodat dětské oblečení a kočárek?
Dobrý den,
můžete mi poradit, kde nejlépe prodat použité dětské oblečení a také kočárek? Jaké máte zkušenosti?
Díky za odpověď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja prodala na bazos.cz, nebo i tady v bazarku, ale nesmi se davat vysoka cena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodala jsem všechno přes internet. Inzerovala jsem tady na Emimču, na Modrém koni, na Facebooku. Zkušenosti mám dobré, nebyl problém, prodávalo se dobře. Tak dobře, že mi nic nezůstalo a budu to pro třetího kupovat znovu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporucuju bazarky na fb, nejlepe vaseho mesta. Pri osobnim odberu odpada nutnost baleni a noseni na postu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mimibazar, modry konik a tady…prodala jsem na pár drobností vše a relativně hned- dokonce mám už stálé odběratelky oblečení po klukách
…jen kočár si nemůže najít nového majitele
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kocary jsem prodala pres bazos a obleceni nikdo nechce
i kdyz je opravdu pekny. To opravdu musim dat tak 10kc/ks
ale na obleceni nejlepsi fb bazarky z daneho mesta- osobni predani. I kdyz par kousku jsem prodala i zde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja mam dobrou zkusenost s prodejempotreb pro detina sbazaru. prodala jsem tam kocar kolotoc nad postylku prebalovaci tasku. a obleceni tady nebo pres fb skupinky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zorbas píše:
Kocary jsem prodala pres bazos a obleceni nikdo nechcei kdyz je opravdu pekny. To opravdu musim dat tak 10kc/ks
ale na obleceni nejlepsi fb bazarky z daneho mesta- osobni predani. I kdyz par kousku jsem prodala i zde
Hele opravdu musíš zaujmout cenou, jinak to neprodáš. Já zrovna zítra letim na poštu. Teď během dvou měsíců prodávám už třetí krabici.Fakt paráda. Prodávám levně, jinak bych to měla ve skříni věčně. První krabicijsem prodala za 300,druhou za 400 a zitra posílám za 550 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dobře prodala na Bazoši, ráno jsem vystavila inzerát, večer prodáno na druhý konec republiky. Tady na bazárku inzerát se stejnou cenou strašně dlouho a nic, ani jeden zájemce.
Taky není špatná aplikace Letgo, ta je spíš pro prodej blízko bydliště, krásně zobrazuje inzeráty z okolí.
- Citovat
- Upravit
Já prodala kočárek a věci po dětech přes **, zadarmo odvezou věci, nafotí, prodají, máš to úplně bez práce, pak peníze pošlou na účet.
Edit admin - odstraněn odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jjjaannaa píše:
Já prodala kočárek a věci po dětech přes **, zadarmo odvezou věci, nafotí, prodají, máš to úplně bez práce, pak peníze pošlou na účet.Edit admin - odstraněn odkaz
Přes co jsi to prodala? A byla jsi spokojená s cenami?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit