Osvědčené značky oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Osvědčené značky oblečení
Ahoj, zrovna se probírám oblečením dětí a přemýšlím o nákupech na jaro. Už jsem nějaké shopy prošla, ale možná je ještě brzo a zatím není moc výběr. Proto by mne zajímalo, kde rádi nakupujete a k jakým značkám se rádi vracíte? Mám raději sportovnější, funkční, kde jsou spíš užší střihy a např. trika delší (hrozně mě rozčilují dlouhé rukávy a krátká délka
) tak prosím o tip, kde bych takové sehnala? Zatím jsem se ráda vrátila k HM, Lindexu, Pidilidi, Tchibo, Topolino. Např. Next a Zara mi moc nesedla. Když stihnu, vezmu i z Lidlu, ale u nás hned rozebrané..navíc např. jejich softshell moc funkční není, ale tepláky a trika mi vyhovují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám ráda věci Pardubických Věciček (little things), sportovní oblečení od Vrchlabské firmy Fantom (od obou beru minimálně jednou ročně). Z větších obchodů Lindex, řada Fix na bundy a oteplováky je úžasná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě se asi nejlépe nakupuje v C&A. Velký výběr. A nebo Takko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alpine Pro. Ale je to drazsi, snazim se ve slevach, ale ne vzdy to jde. Oteplovaky, funkcni trika maji uzasny. Mame nekolik let a po x pranich jsou porad stejny. Jinak klasika Lidl, F&F, CA, neco ze Sportissima…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Softshelové oblečení nakupuji od Unuo. Perfektní provedení, výborná kvalita, krásně to vypadá. Můžu doporučit. Ostatní oblečení kupuji všude možně, nemám vyloženě nic oblíbeného. Kde mě co zaujme, tak koupím. Nakupuji v Tchibo, v Lidlu, v Tescu, HM, něco málo máme i z Kiku a Pepca (tepláky do školky, kraťasy).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit