Co k černým šatům?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co k cernym satum?
Ahoj, mame ve meste ples. Nebo nevím jestli ty to tak mohu nazvat ![]()
Vybrala jsem si „malé černé“ ovsem nevim co k nim. Líbí se mu červené lodicky ale nevim co dal k tomu aby to vypadalo pěkně. V jaké barve psanicko, doplnky, líčení, nehty… Nebo nemate nějaký napad jakou barvu vybrat k cernym satum? Nechci aby to vypadalo kycovite, ale ani nudne…
dekuji za rady a přeji krásný den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co třeba; černé šaty, kouřové líčení, rty+boty+psaníčko a nehty ve stejné barvě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to viděla na malé černé, a ve stejné barvě lodičky, nehty a doplňky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
:)
Ja prave nevim jakou barvu zvolit. Ta cervena je dost vyrazna tak se i celkem bojim abych nevypadala jak de…
uvazovala jsem i o nejake béžové, ale rada si necham poradit od nekoho kdo se trochu vyzna.
Doplnky by jste volili stříbrné nebo zlate?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neni to ples jako takovy, spise spolecenska udalost. Saty jsou bez jakýchkoliv flitru, retizku krajek atd.. Jsou jednoduche se širšími raminky, skoro zadny výstřih. Do patku je jeste cas, uvažovala jsem i nad jinou barvou satu bohužel neumim kombinovat tyto společenské outfity
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem zamilovana do takovych svetle ruzovych nebo merunkovych satu, bohuzel v dohledu 30km od meho bydliste zadne nemaji. Jen cerne a pak same leskle zlate atd.. A to. odmitam mit v satniku natoz na sobe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Popripade jakou barvu satu a střih by jste doporucili kdyz teda ty cerne male se nehodi.. Mam cca 160-165cm, hubena postava a prsa u me nenajdete
vlasy mam hnedo-zrzave.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misheelllka píše:
Ja jsem zamilovana do takovych svetle ruzovych nebo merunkovych satu, bohuzel v dohledu 30km od meho bydliste zadne nemaji. Jen cerne a pak same leskle zlate atd.. A to. odmitam mit v satniku natoz na sobe.
docela by mě zajímaly ty barevné šaty…nebyly by odkazy na nějaké podobné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K černým šatkám - krajkovým nosím červené lodičky lakovky, výrazné červené naušnice a nehty a jsem spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cervene cokoli bych si k takhle tesnym a kratkym satum nevzala ze zjevnych duvodu - naopak bych se snazila doladit zbytek co nejkonzervativneji… o vhodnosti techto satu na jakoukoli spolecenskou udalost polemizovat radsi nebudu. ne vsechno co je cerne a neni dlouhe jsou automaticky „male cerne“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muj nazor je, ze pokud si vezmes tyhle minisaty a cervenou, budes vypadat na plese jak lehka deva..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co celý outfit oživit fascinátorem? já si koupila tento https://www.stoklasa.cz/…erim-x139314 a už se těším na ples..Ale záleží, jak se na to cítíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit