Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Marcelastepnickova
vyplatí, ale rozhodně ne z jejich stránek
mají to zvláštně nastavené, 7kg granule z jiného eshopu tak rozdíl víc jak 200,–? To ten jejich eshop se fakt vyplatí, max pro někoho kdo se neumí kouknout za kolik mají jinde a není to jediný eshop
Navíc brita mají snad v každém zverimexu ![]()
@Markéta80 píše:
@Marcelastepnickova![]()
mají to zvláštně nastavené, 7kg granule z jiného eshopu tak rozdíl víc jak 200,–? To ten jejich eshop se fakt vyplatí, max pro někoho kdo se neumí kouknout za kolik mají jinde a není to jediný eshop
Navíc brita mají snad v každém zverimexu
Reklama? Já se omlouvám, jestli to vyznělo blbě, jen píšu svoje zkušenosti… já to beru z oficiálních webovek, protože to tam kdysi začal kupovat přítel a tak jsem tak nějak naučená automaticky, vyhovuje mi to… beru věští pytle a nikdy jsem neplatila poštovný, což jsem ráda.
Každopádně děkuju za názor a tip, „prozkoumám“ možnosti. ![]()
@Markéta80 píše:
@Marcelastepnickova![]()
Navíc brita mají snad v každém zverimexu
A zverimexy pro nás nee, bez auta se to nedá tahat
Potřebuju zásilku pěkně před dveře. ![]()
@Leninka.lentilka zase záleží jak velké balení
. Já mám sice 3 ale všechny jsou mlsné a měním po malých baleních. ted mají wolfsblut a nadšeně se netváří
. Ještě na ně čeká 2kg rybích tak jsme zvědavá jestli alespoň ty jim budou chutnat
Já beru většinou ze spokojeného psa nebo psí mafie a PPL přiveze až před barák
Našim vyhovují malé a co nejtenčí ![]()