Kde objednat granule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59392
29.2.20 14:29

@Leninka.lentilka jistě, at žije reklama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
29.2.20 23:03

Já jsem dlouhodobě spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59392
19.3.20 15:15

@Marcelastepnickova :mrgreen: :mrgreen: vyplatí, ale rozhodně ne z jejich stránek :jazyk: mají to zvláštně nastavené, 7kg granule z jiného eshopu tak rozdíl víc jak 200,–? To ten jejich eshop se fakt vyplatí, max pro někoho kdo se neumí kouknout za kolik mají jinde a není to jediný eshop ;) Navíc brita mají snad v každém zverimexu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 22:49
@Markéta80 píše:
@Marcelastepnickova :mrgreen: :mrgreen: vyplatí, ale rozhodně ne z jejich stránek :jazyk: mají to zvláštně nastavené, 7kg granule z jiného eshopu tak rozdíl víc jak 200,–? To ten jejich eshop se fakt vyplatí, max pro někoho kdo se neumí kouknout za kolik mají jinde a není to jediný eshop ;) Navíc brita mají snad v každém zverimexu :lol:

Reklama? Já se omlouvám, jestli to vyznělo blbě, jen píšu svoje zkušenosti… já to beru z oficiálních webovek, protože to tam kdysi začal kupovat přítel a tak jsem tak nějak naučená automaticky, vyhovuje mi to… beru věští pytle a nikdy jsem neplatila poštovný, což jsem ráda. :) Každopádně děkuju za názor a tip, „prozkoumám“ možnosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 22:50
@Markéta80 píše:
@Marcelastepnickova :mrgreen: :mrgreen: vyplatí, ale rozhodně ne z jejich stránek :jazyk: mají to zvláštně nastavené, 7kg granule z jiného eshopu tak rozdíl víc jak 200,–? To ten jejich eshop se fakt vyplatí, max pro někoho kdo se neumí kouknout za kolik mají jinde a není to jediný eshop ;) Navíc brita mají snad v každém zverimexu :lol:

A zverimexy pro nás nee, bez auta se to nedá tahat :D Potřebuju zásilku pěkně před dveře. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59392
30.3.20 23:41

@Leninka.lentilka zase záleží jak velké balení :lol:. Já mám sice 3 ale všechny jsou mlsné a měním po malých baleních. ted mají wolfsblut a nadšeně se netváří :roll:. Ještě na ně čeká 2kg rybích tak jsme zvědavá jestli alespoň ty jim budou chutnat :cert: Já beru většinou ze spokojeného psa nebo psí mafie a PPL přiveze až před barák :palec: Našim vyhovují malé a co nejtenčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný