Kde ověřit diplom z VŠ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde ověřit diplom z VŠ?
Nevíte náhodou někdo, jestli mi ověří diplom na Czech pointu či na Měú nebo musím k notáři? Potřebuji ověřit kvůli přihlášce na další vzdělávání
Dcera je nemocna tak chci jít najistotu a nechce se mi ted telefonovat
to nesnášim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zalezi na pozadavcich, jestli chteji notarsky overeny diplom, nebo staci normalne.. ja k dalsimu vzdelavani musela mit notarsky overenou kopii.. stoji to stejne jako na czech pointu a je jistejsi, ze to budes mit v pohode..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme všechno ověřovali na poště. A diplom jsem si nechávala ověřit na úřadě. Pošta s czechpointem je jistota a zatím to vždycky všem stačilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Píšou že chtějí ověřenou kopii dokladu o dosaženém vzdělání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@abela píše:
Píšou že chtějí ověřenou kopii dokladu o dosaženém vzdělání.
tak to k žádnému notáři nemusíš
opravdu stačí matrika a nebo pošta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak super na poště mam balíček, tak to se zrovna hodí a na ˇuřadě mam pro dceru pas tak tam taky musim, jak to mám stihnout když je nemocna a nemuzu s ní courat
Dík za radu, aspon nemusim telefonovat, ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt bych osobne doporucila toho notare… na skolach to vetsinou chteji notarsky overene… at nemusis chodit vickrat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@abela pokud není v požadavcích přímo uvedené že to má být notářsky ověřené, tak stačí normálně. Nestresuj se, kor když je malá nemocná.
Potřebovala jsem ověřené už kde co, na hypotéku, půjčky, do školy, práce..a vždy stačila pošta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vysvedceni ze SS pro prihlasky na VS stacily take overene na poste
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
diplom mívá plastický znak - vytlačený. Pokud má diplom nezkopírovatelnou část (tedy toto vytlačení), smí jej ověřit pouze notář. Jiné ověření je neplatné.
Zkontrolujte tedy diplom.
- Citovat
- Upravit
Ověřila jsem na poště a poslala, tak uvidíme
nějak to dopadne. Když jim to nebude stačit, tak se snad ozvou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,
potřebuji doložit úředně ověřenou kopii o dosaženém vzdělání a výpis z restříku trestů. Obojí mám poslat elektronicky.
Jde mi o to, že obojí má to ověření na druhé straně, takže to musím naskenovat z obou stran a vlastně není ani poznat, k čemu to ověření patří…
Nemáte s tím některá zkušenost? Potřebovala bych to poslat správně hned napoprvé
. Normálně bych s tím zašla osobně nebo to poslala poštou, ale chtějí to výhradně elektronicky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit