Kde prodat sedačku???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.11.10 19:03

Kde prodat sedačku???

Ahoj holky,

chtěla jsem se poradit, kde můžu prodat naši rok starou sedačku?? Trošku na to spěcháme a v prosinci už bychom ji rádi prodali kvůli stěhování do bytu kam se nám vůůbec nehodí… Prodávali jste někdo nábytek? Jaké jsou vůbec šance když je prodávaný předmět v dobrém stavu a za dobrou cenu? :D
A ještě jsem chtěla poradit, jak se potom taková sedačka „posílá“ ???

děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5532
12.11.10 19:06

Co zkusit třeba aukro? Tam se prodává snad úplně všechno. A s odvozem? Buď asi osobně dovézt, případně odvoz kupujícím a nebo zkusit třeba PPL :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
12.11.10 19:13

Ahoj, já takhle prodala sedačku na aukru, ale třeba obývákovou stěnu na mimibazaru, ale teda preferovala jsem osobní převzetí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.11.10 19:24

Ono na netu je spousta bazarů a určitě to pujde prodat. Pouze osobní odběr… :wink: Někteří mladí a tak vybavují byt starším nábytkem, když nemají na nový a pokud je zachovalá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
12.11.10 19:28

dej foto :D a cenu :d jinak s e dá poslat třeba přes PPL. S tím,ž e přepravu hradí příjemce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
12.11.10 19:35

dej fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
12.11.10 19:44

No, na aukru se dá prodat cokoliv, někdy výhodně, někdy absolutně prodělečně.. :lol: My jsme tam právě prodali obývákovou stěnu starou asi 10 let, fakt pěknou, ale pro nás už nemoderní, z masivu a dýhy, nová stála 40000Kč, ted jsme ji prodali za 2000, no, ale aspon něco, že… :-) U takových velkých věcí dávám vždycky osobní odvoz, je to pro mě nejjednodušší. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.11.10 19:48

ja prodala trojsedacku na bazosi,byla pryc behem dvou dnu.
Ohledne poslani-ja dala osobni prevzeti,jak to posilat neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
12.11.10 19:58

je mi zrovna sekacku schanime, jenze zijeme v Anglii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný