Lesklé nebo matné obklady do koupelny?

11.11.10 21:37

lesklé nebo matné obklady do koupelny?

Dobrý večer, ráda bych znala vaše zkušenosti s lesklým nebo matným obkladem, nakonec jsme se v kuchyni rozhodli pro obklady 30×60 cm v bílé barvě, ale nevím jestli koupit lesklé, které vypadají krásně nebo matné z praktických důvodů.Děkuji všem za příspěvky.M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
11.11.10 21:47

Ahoj, koupila bych asi matné právě z těch praktických důvodů :wink:, ale taky záleží jakou budete mít tu kuchyň :think:
Co si v prodejně půjčit nebo koupit od každého jednu a porovnat v reálu - třeba ti to pomůže při rozhodování :palec:

• Citovat
  • Upravit
1906
11.11.10 21:47

Já si myslím, že na matných je vidět víc, než na lesklých. My tedy máme lesklé, ale strukturované a není na nich vidět nic. Jsou světlounce béžové, ale malé. Linku mám matnou a nemůžu se doleštit, pořád nějaké prsty a cákance jsou vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
11.11.10 21:49

No vidíš a ted si vyber :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
11.11.10 21:50
delice píše:
No vidíš a ted si vyber :lol:

Zrovna jsem to chtěla napsat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
28
11.11.10 21:51

Já se tedy přikláním k matné, protože na lesklých obkladačkách je všechno vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
11.11.10 21:52

Podle mě je to úplně jedno, protože jde vidět všechno na matných i na lesklých. Mám v kuchyni světlě béžovou dlažbu a je tam vidět úplně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.10 21:53

díky:) já mám právě leskou bílou linku a pracovní desku dekor dřevo ořech..............takže by se mi líp hodily ty lesklý:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.11.10 21:54

Matne a nejlip strukturovane :palec: Mame v koupelne, navic piskovou barvu a videt neni nic. V kuchyni mame bile matne strukturovane a to samy. Jeden cas jsme meli v koupelne bilou, na zemi lesklou, na zdech matnou a NIKDY VIC! Zvlast ta podlaha, to bylo dilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
11.11.10 21:55

Já mám taky světle béžové, jsou lesklé ale hrbolaté na omak a tím to asi je, že na nich nic není vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
11.11.10 21:55
Michaella2 píše:
díky:) já mám právě leskou bílou linku a pracovní desku dekor dřevo ořech..............takže by se mi líp hodily ty lesklý:)

Tak to souhlas, asi ty lesklý by byly v kurzu. Já chtěla lesklý, vybrala jsem si parádní lesklou dlažbu, která se jen skládá do sebe, takže se tam ani nedělaj spáry a manžel mě s ní poslal do… Metr čtvereční stál kolem dvou tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
11.11.10 22:35

Mám z praktických důvodů v koupelně matné a opravdu toho nelituji i z esetitckých důvodů Dneska bych kamkoliv opět dávala jen matné.

Do kuchyně bych ale asi dala lesklé, kvůli snadnější údržb :nevim: ě. Když stříkne, snáze se vyčistí než z marných si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
11.11.10 22:45

souhlasím, s Ashou :-) máme to taky tak.. v kuchyni béžové matné a strukturované a v koupelně taky tak.. do lesklých bych nešla, jsem bordelář a líná to pořád leštit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
11.11.10 23:11

ono záleží především na barvě a jestli je na ní nějaký vzor, máme lesklý, v kuchyni mám barvu béžového mramoru a v koupelně modrý a když na ně nedopadá světlo, tak to vidět není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.11.10 00:10

Mám taky bílé 30×60…a musí se to leštit, ale jestli máš i lesklou linku, tak už je to jedno :lol:

A nějak nechápu nadpis…proč se ptáš na koupelnu,když pak mluvíš o kuchyni ??? 8-o :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný