Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Uz jsem nechtela komentovat, ale nenapadlo by me, ze si nekdo muze myslet, ze bych prodavala pouzite sacky na mliko (to fakt teda jako ne) a odsavacku…Me bohuzel nejde kojit, takze odsvacka je nepouzita. Nemyslim si ale, ze musim vysvetlovat co prodavam. Pouze jsem se ptala kde prodavate
@katmcneil píše:
Uz jsem nechtela komentovat, ale nenapadlo by me, ze si nekdo muze myslet, ze bych prodavala pouzite sacky na mliko (to fakt teda jako ne) a odsavacku…Me bohuzel nejde kojit, takze odsvacka je nepouzita. Nemyslim si ale, ze musim vysvetlovat co prodavam. Pouze jsem se ptala kde prodavate
Ono je fuk jak moc to je novy. To ze neni z evropy, neni vyhra. Zarucak, náhradní díly… ![]()
@katmcneil no zkus to a uvidíš. Co k tomu víc dodat a pokud ti neutrhaji ruce tak holt budeš muset z cenou dolů
@katmcneil píše:
Tak ty jsi dobrý exot… pořídit si odsávačku za desítku, když ji nepotřebuješ
z tebe mají marketaci radost…pro jistotu to mít doma a hlavně, aby to bylo stylové…
@katmcneil píše:
Ty asi moc nechapes co jsem se ti snazila vysvetlit. Penize na to samozrejme mit muzou. Ale napr. ja mam verzi mamaroo, ktera se v Evrope neprodava a to si teda jen tak nekoupi…takze znovu, mam veci, ktere se zde nedaji sehnat…
Je rok 2023. Fakt není problém si zajet do USA na nákupy. Přes Amazon seženeš vše i tady. A protože jsem v USA pár let žila, tak vím, že mamky kupovaly paradoxne nejvíc věci z Evropy, nejen Burberry, Gucci atd. ale britské a francouzské značky. Takže to že je to z USA fakt neznamená kdovijakou kvalitu. Asi ti jde o originalitu, ale říkám ti, takových krásných věci je na Vintedu spousta. Udělej si průzkum. Jinak ti preju úspěch, ja na to nemám trpělivost, rozdávam, kámošky jsou nadšené a mně pak těší vidět ty věcičky na jejich dětech.
@katmcneil píše:
kdyz pominu plno novyho obleceni peknych znacek tak mam veci jako Mamaroo, ktere bych chtela prodat alespon za 4tis. Mam odsavacku mleka, kterou jsem koupila za necelych 10tis a chtela bych prodat za 4tis, atd…mam k tomu sacky na mliko, ktere se v evrope take neprodavaji (jsou sroubovaci), atd
Směji se. Jen blázen dá 4000 Kč za použitou odsávačku.
![]()
Že to v Evropě nejde koupit, tak to dost mínus, ne plus, protože to zboží nikdo nezná. Měla bys sestoupit nohama na zem a vzít si k srdci, co ti tu holky píšou. Tady si radši každá koupí osvědčenou místní značku ( a v bazaru za pár korun) než cosi neznámýho za tisíce.
@Anais Brno píše:
Tak ty jsi dobrý exot… pořídit si odsávačku za desítku, když ji nepotřebuješz tebe mají marketaci radost…pro jistotu to mít doma a hlavně, aby to bylo stylové…
Docela smutný když musíš takhle komentovat a navážet se do někoho. Moje důvody neznáš tak se prosím přestaň vyjadřovat.
@topazio píše:
Směji se. Jen blázen dá 4000 Kč za použitou odsávačku.![]()
A já psala, že je použita? Prvne cti, pak komentuj
@K. Rocánková píše:
Je rok 2023. Fakt není problém si zajet do USA na nákupy. Přes Amazon seženeš vše i tady. A protože jsem v USA pár let žila, tak vím, že mamky kupovaly paradoxne nejvíc věci z Evropy, nejen Burberry, Gucci atd. ale britské a francouzské značky. Takže to že je to z USA fakt neznamená kdovijakou kvalitu. Asi ti jde o originalitu, ale říkám ti, takových krásných věci je na Vintedu spousta. Udělej si průzkum. Jinak ti preju úspěch, ja na to nemám trpělivost, rozdávam, kámošky jsou nadšené a mně pak těší vidět ty věcičky na jejich dětech.
To máš pravdu… Zaletet ok ale táhnout sebou velký věci už moc nejde. A třeba zrovna u toho mamaroo by se zaslání brutálně prodrazilo.
@K. Rocánková píše:
Muj sourozenec bydli ve Statech uz roky, taky mame odtud dost veci pro deti i pro nas, ale hlavne protoze tam jsou nektere veci levnejsi a i pekny vyber (zvlast kdyz byly male a jeste nebylo Zalando a Abouyou). Taky jsem vsechno rozdala, co nebylo hezke vyhodila. V dnesni dobe globalizace je nejaky argument nedostupnosti celkem o nicem.
A mit treba houpatko, co mi nikdo v Cr neopravi a ani nebude mit cesky kabel, no nic moc. ![]()
Věci z USA se dají lehce koupit a dovézt. ![]()
Mám s tím dost zkušeností.
Tak se tu nechlub. ![]()
@Janli píše: Že to v Evropě nejde koupit, tak to dost mínus, ne plus, protože to zboží nikdo nezná. Měla bys sestoupit nohama na zem a vzít si k srdci, co ti tu holky píšou. Tady si radši každá koupí osvědčenou místní značku ( a v bazaru za pár korun) než cosi neznámýho za tisíce.
Vše má svého kupce. Já se neptala co by šlo prodat a za jaké ceny. Já se ptala kde většina prodává a jestli existuje něco pro dražší věci. Nohama stojím pevné na zemi, ale většina z vás úplně řeší něco jiného než to, na co jsem se ptala.
@katmcneil píše:
A já psala, že je použita? Prvne cti, pak komentuj
Ale i nepouzitou ti muze Vinted smazat, deje se to bezne. A za cenu tve nepouzite odsvacky koupis v podstate novou Medelu a jeste budes mit zarucak a je to svycarska kvalita. ![]()
@topazio píše:
Věci z USA se dají lehce koupit a dovézt.
Mám s tím dost zkušeností.
Tak se tu nechlub.
A já se tím chlubím? Nebo to říkáš preventivně, protože se nudís a musíš prostě hen tak něco okomentovat?