Doporučení kde prodat věci po dítěti?

NicolaR7
21.1.23 12:04

Doporučení kde prodat věci po dítěti?

Ahoj holky, mate nějaký typ kde prodat věci po dítěti? Mame zatím jedno skoro dva roky…ale těch věci je mraky, je to prvni vnouče po letech takže i babicky nakupovali oblečení ve velkém….

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2009
21.1.23 12:08

Sbazar nebo Vinted. Ale hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
21.1.23 12:09

Vinted a prostě dost pod cenou no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.1.23 12:12

Oblečení boty neprodavam, dávám dál kamarádkám, příbuzným, sousedkam zadara.

Větší kvalitní hračky typu houpací kůň, interaktivní stoleček, mimiveci typu kocarek, vanička, chůvičky, autosedacky a sportovní věci odrážedla, kola, přilby, batohy a společenské hry nabízím nejdřív za spíše symbolickou cenu nebo zcela zdarma pribuznym, pak inzerují přes Sbazar, něco jsem přidala i přes emimino.

Nicméně těch věcí jsem se začala zbavovat aaž v okamžiku, kdy jsem dospěla k tomu, že nas počet dětí je konečný.

Příspěvek upraven 21.01.23 v 12:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
21.1.23 12:13

Marketplace na facebooku, sbazar, vinted, však možností je spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
21.1.23 12:14

Kupuju vesmes jen Lindex a ten prodam vsude. Obleceni „no name“, pepco a podobne neprodas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
21.1.23 12:17

Ja mam prave kamaradky co maji vetsi deti jinak bych taky dala jim klidne…no ja mam taky Lindex hodne, zaru, next, detskyho hilfigra…hracky ani boty prodavat nechci jen to obleceni…

Dekuju za typ…zkusim neco na fcb, ten vinted nevim slysela jsem, ze se tam jedou podvody tak mam z toho strach tam neco prodavat…

• Citovat
  • Upravit
69018
21.1.23 12:20

Věnuji, dražší věci zkusím udat za zlomek ceny po lidech, co znají jejich hodnotu (merinové oblečení, softshell), popř. udělám balík a šoupnu ho na swap obvykle za něco jedlého či spotřebního. Na druhou stranu díky tomu, že je všeho všude tuny, na své vlastní malé dítě něco vjimečně kupuju už jen z čiré rozmařilosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
21.1.23 12:25

@NicolaR7 Dobre se hezke kousky za neprestrelenou cenu prodavani na FB ve skupine Lindex baby bazar.
Podvodu se bat nemusis, kdyz jsi prodejce, penize predem na ucet plus vygenerovany kod k zasilkovne. To tu opravdu nic nehrozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
21.1.23 12:28

@VitaminC diky zkusim…ja sem v tomhle posera no aby jsem nekomu nenaletela😂zkusim dekuju☺️

• Citovat
  • Upravit
45717
21.1.23 12:43
@NicolaR7 píše:
@VitaminC diky zkusim…ja sem v tomhle posera no aby jsem nekomu nenaletela😂zkusim dekuju☺️

Nesmíš nikdy přistoupit na to, že k tobě někdo bude posílat kurýra a že ti bude platit na tvoji kartu. Prodávám už půl roku kočárek, a ozvali se mi jen tito podvodníci, asi tak 10 :roll: Už je poznám, mají divná jména a hned by posílali kurýra. Rovnou odmítám, případně už ani nereaguju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018
21.1.23 12:50

Ve chvíli, kdy máš peníze na účtu, už tě o ně nikdo neobere.
Podvody spočívají v tom, že je milión zdůvodnění, že už už posílají, platí, převádějí, házejí všelijaké printscreeny potvrzení, že odešlo… pro tebe je jediné podstatné otevřít svůj účet a ty peníze tam vidět. A neposílat nikomu žádný jiný údaj než to číslo vlastního účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
21.1.23 12:51

Na fb, ideálně místní skupinky, ale těch dětských věcí jsou mraky. Já mám taky milion veci po 3 dětech (za ta leta se to nakupilo) a nevyplati se to prodávat, ten čas a energie co do toho vložíš a dostaneš par korun, protože to každý druhy dává za odvoz. Já to radši schovavam na pudu a budou to dědit další děti v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
21.1.23 12:55

@Kriss Tina ja bych to taky schovala na pudu ale žádnou nemam😂mame maly domeček a druhy velky teprve stavime…a ja nerada hromadim veci…

Dekuju holky za rady, ja Vinted teda zkusim, budu se drzet toho co pisete☺️
Kocarek ja prodala hned nastesti i za dobrou cenu.

Jedno dite a takovych hadru to je neskutecny😂

• Citovat
  • Upravit
45717
21.1.23 12:55
@ugluk píše:
Ve chvíli, kdy máš peníze na účtu, už tě o ně nikdo neobere.
Podvody spočívají v tom, že je milión zdůvodnění, že už už posílají, platí, převádějí, házejí všelijaké printscreeny potvrzení, že odešlo… pro tebe je jediné podstatné otevřít svůj účet a ty peníze tam vidět. A neposílat nikomu žádný jiný údaj než to číslo vlastního účtu.

No ted jedou uplně jiny, mnohem horší podvody. Dostanou se okradenému na kartu a vysajou mu účet do mrti. Jo, říkáš si, jak může někdo někomu dát číslo karty včetně CVC kodu, ale takových případů jsou pořád mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí