Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Tvoje požadavky mi nepřijdou nějak zvláštní, takových je spousta. Já jsem kupovala z bazárku, festovní bukovou, taky se stahovací/oddělávací bočnicí, kolečky a více výškami roštu, za tisícovku a ještě jsem si mohla vybírat, ke kterému prodejci to mám nejblíž. Zkus se podívat, jestli ve tvé lokalitě taky někdo takovou pěknou nenabízí.
@klamonožka
No s bazárkama je problém, že my potřebujeme rovnou dvě, protože čekáme dvojčata. Tak bych to radši vzala při jednom ![]()
Měla jsem Drewex, vydržela 2 děti do 2,5 let a ještě jsem jí prodala a prodávala jsem jí téměř jako novou. Polohování roštu měla, stahovací bočnici taky a nakonec jsem to nevyužívala a kolečka jsem nepřidělávala, protože postýlka je ve finále dost velká a blbá na manipulaci.
Přesně tak, my jí také koupili na bazaru, akorát jsme si koupili samozřejmě novou matraci
měla vše to co popisuješ a stála nás taky 1000 Kč ![]()
Byla jako nová, čti neokousaná ![]()
@Tvirus píše:
@klamonožka
No s bazárkama je problém, že my potřebujeme rovnou dvě, protože čekáme dvojčata. Tak bych to radši vzala při jednom
Tím spíš, klidně bych vzala každou i trochu jinou, než dát desítku za dvě nové a pak zjistit, že mi vlastně zrovna moc nevyhovujou.
Jenom dodám, že ta naše kolečka měla, prvních pár měsíců jsme měly nechaná 2 kolečka a 2 daná dolů, aby byla postýlka mírně nakloněná, a pak jsme je sundali úplně. Jejich funkce jako koleček mi spíš překážela.
@klamonožka píše:
Tím spíš, klidně bych vzala každou i trochu jinou, než dát desítku za dvě nové a pak zjistit, že mi vlastně zrovna moc nevyhovujou.
Presne, taky mam dvojcata a jednu jsem mela po prvnim diteti a druhou dokoupila v top stavu na bazaru, a mensi nez prvni, protoze holcicka je drobnejsi nez klucik.
Ale neni to designove na instagram ![]()
Jakoukoliv z bazaru.
Co presne ti vyhovuje stejne zjistis az za pochodu. Nebo das deti k sobe do postele a desitka v lufte.
Jinak my si pujcili takovou tu malou na koleckach, co maji v porodnici, na denni spanky (aby mimco starsi neprevalcovali) prvni cca tri mesice uplne super.
Máme Scarlett Dominik se stahovací bočnicí a kolečky a nepřijde mi jako šunt. Po skoro třech letech vypadá pořád stejně. Kdyby v ní větší dítě nějak divoce skákalo, možná by to nedala, ale jinak je naprosto funkční.
Měli jsme úplně obyčejnou polskou, stála tehdy asi 900Kč. Ještě jsem ji darovala téměř bez škrábance dál. A to do ní tenkrát 2,5 letý syn skákal za ségrou občas šipky, tehdy už měl 14kg. Stahovací bočnice mi nikdy nechyběla a polohování roštu je snad u každé. Jinak šikovný chlap přidělá kolečka na každou. Já bych po svých zkušenostech žádnou drahou nekupovala, starší mi v ní spal asi půl roku a to jsem musela mít sundanou bočnici. Mladší přesně rok, než se z ní naučila vylézt, takže pak šla do postele
Já bych koupila zatím jednu, myslím, že min. 3-6 prvních měsíců ti bude na obě stačit…
@AnastazieB píše:
Já bych koupila zatím jednu, myslím, že min. 3-6 prvních měsíců ti bude na obě stačit…
Treba toto se u dvojcat absolutne nedoporucuje kvuli deskovemu monitoru dechu.
Ahoooj. Kde jste prosím kupovali dětskou postýlku??
Náš požadavek je, aby se na ni daly přidělat kolečka, nebo již měla kolečka. Aby byla kvalitní a hned se nerozpadla. Nejlépe se stahovací bočnicí a 3 polohy zvedání roštu.
Dívala jsem se i na značky Scarlett, Drewex a Klups, ale odrazuje mě, že jsou z Polska a recenze na ně nečtu moc dobré, navíc v Dtestu dosti propadávaly na hodnocení.
Bohužel na postýlky z Ikea se nedají namontovat kolečka, takže tato volba padá.
Zaujala nás značka Trama, ale tam postýlka stojí nejlevnější 5.500 Kč, ale zas vypadá dost kvalitně, tak váhám.
Předem děkuji za odpovědi.