Nosní odsávačka na baterky

9
22.1.23 13:36

Nosní odsávačka na baterky

Ahojte,

prosím poraďte mi jaká nosní odsávačka na baterky se vám osvědčila?

Doma máme tu na vysavač, která sice saje velice dobře, ale dcerka z ní ma doslova trauma jen ji spatří. To nemluvím ani o tom jaký histerický záchvat u toho míva. Takže už nikdy…

Koukala jsem na internet a zaujala mě Novama Pingo, ale nechám si poradit ☺️

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18675
22.1.23 13:38

Je na nic. Baterky tolik neutahnou. Používám tu na vysavač jen saju pusou přes hadicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
22.1.23 14:13

Já vyzkoušela dvě, značky teda už nevim, ale obě byly k ničemu. Nic neodsály. Takže radím nevyhazovat za to peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
22.1.23 14:18

No na baterie nemusí být úplně knicemu ale nesmí být jako tato na dvě tužkový :lol:
Jsou ty se stanicí kterou máš na stole.
Bohužel tě asi trochu zarazí cena 5 k a výš. Používají se běžně v lékařství ať už na „rýmu“ tak i na odsátí krve z rány atd.
A mají buď provoz na aku nebo ze sítě.

@Barczusek nešlo by mít vysavač někde dál třeba pořídit delší hadici a mít ho někde za rohem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
22.1.23 14:35

Nic nevytahne tak, jako ten vysavač. Na baterky nemá tah a budeš ji tím vysávat 10× tak dlouho, lepší spacifikovat a za 5 vteřin je klid, než dítě držet dvě minuty a snažit se to odsat tím, co netáhne. Ono nejspíš bude chytat hysterak ze všeho, syn jecel i u takového toho ručního balonku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7393
22.1.23 14:57

Dcera měla hysterak u toho taky… já si víceméně ji zaklekla… hlavu mezi kolena a odsavala… potrapila ji deset sekund a hotové… pak asi v roce si to sama odsavala. Nic neodsaje jako ta na vysavac. Dcera měla rýmu pořád…co zub to rýma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
22.1.23 15:00

Taky jsem kupovala na baterky ze stejných důvodů a musím napsat to, co napsaly uživatelky přede mnou: nad vysavač není. Ta bateriová stála nějakých 15 stovek, měla hrozně slabý tah a ve finále jsem dítě trápila mnohem déle a více než s vysavačem, který sice dělal hluk, ale vysosnul to mnohem rychleji. Zkušenost mám pak ještě s ústní, tu jsme aplikovali u úplně malého miminka, a bylo to taky trápení pro obě strany (ale šetrnější než vysavač).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí