Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky, kde prodavate veci po detech?
Mam neuveritelne mnoztsvi obleceni, spoustu uplne noveho, 90% z toho koupeno v USA. Do toho mam ruzne veci typu mamaroo, odsavacky, atd… a vubec nevim kde bych tohle vsechno mohla prodat. Co se vam nejvice osvedcilo? Kde nejlepe prodat drazsi veci?
Sbazar, Bazoš, Vinted, Marketplace ( facebook ), tady na Emiminu, těch možností je spousta.
@katmcneil Zatim jsem ve fazi nakupovani, ale 90% obleceni mam prave z Vinted i diky velkemu vyberu, tak bych zkusila tam. Bazos, fb apod..,taky muzete zkusit, ale tam mi to prijde trochu zabity😬
@barca0140 dekuji! Zkusim tedy vinted. Jde mi hlavne o ty drazsi veci, ktere se v Cesku nedaji ani koupit a Facebook and bazos mi neprijdou moc vhodny
Pokud by nekdo vedel o FCB skupinkach, ve kterych se daji prodat drazsi veci, treba typu mamaroo, tak mi je sem prosim pisnete
@katmcneil jen nepočítej s tím, že to přidáš za bůhví jaký balík. I ty dražší věci se tam prodávají za pár korun, protože toho všeho jsou takové hromady, že to už nikdo nechce.
Vinted, přijde mi asi nejbezpečnější … Sehnala i prodala jsem tam toho celkem dost a nikdy žádný problém.
Driv jsem hodně prodávala i na sbazar / bazosi ale to už je třeba 2r zpátky, ted nevím jak to pořad frčí…
Každopádně bych byla fakt obezřetná, co se týče podvodníků kterých je ted všude milion, což mě třeba od prodeje na bazarech už dost odrazuje
Taky je dobrý obrnit se trpělivosti a počítat, ze možná prodas hodně pod cenou, než si původně chtěla ![]()
A za sebe mužů doporučit, neprodavat po jednom tricku apod, udělat třeba balíček typu Pro holku, velikost 2-3 roky, letní věci, takhle se mi prodávalo lip.
A nejlepší samozřejmě osobní předání
@Aduš8 píše:
@katmcneil jen nepočítej s tím, že to přidáš za bůhví jaký balík. I ty dražší věci se tam prodávají za pár korun, protože toho všeho jsou takové hromady, že to už nikdo nechce.
to samozrejme vim, proto se ale ptam tady jestli nekdo nevi kde prodat luxusnejsi veci. Mam veci, ktere se v CR vubec neprodavaji a nechci prodat za tisicovku, pokud staly 10k
@Any9 píše:
Vinted, přijde mi asi nejbezpečnější … Sehnala i prodala jsem tam toho celkem dost a nikdy žádný problém.
Driv jsem hodně prodávala i na sbazar / bazosi ale to už je třeba 2r zpátky, ted nevím jak to pořad frčí…Každopádně bych byla fakt obezřetná, co se týče podvodníků kterých je ted všude milion, což mě třeba od prodeje na bazarech už dost odrazuje
A za sebe mužů doporučit, neprodavat po jednom tricku apod, udělat třeba balíček typu Pro holku, velikost 2-3 roky, letní věci, takhle se mi prodávalo lip.Taky je dobrý obrnit se trpělivosti a počítat, ze možná prodas hodně pod cenou, než si původně chtěla
A nejlepší samozřejmě osobní předání
Moc dekuji za tip! Uz si tvorim ucet na vinted ![]()
@katmcneil píše:
to samozrejme vim, proto se ale ptam tady jestli nekdo nevi kde prodat luxusnejsi veci. Mam veci, ktere se v CR vubec neprodavaji a nechci prodat za tisicovku, pokud staly 10k
Upřímně s prodejem oblečení je víc starostí než užitku. Pokud se toho chceš zbavit tak za symbolickou cenu to určitě někomu pomůže ale pokud budeš chtít to neprodávat " pod cenou" tak to moc šancí nemáš.
Je toho všude hromada
@Anais Brno píše:pobavila jsi mě… Člověk. je rád že se toho zbaví… luxusnější věci na bazaru…tam nakupují holky, aby ušetřily.
Ti co peníze mají, tak si ty věci koupí, protože na peníze nekoukaji.
Já jsem ráda, když si někdo koupí triko ta 30 kaček…a bundu za pár stovek…
Ty asi moc nechapes co jsem se ti snazila vysvetlit. Penize na to samozrejme mit muzou. Ale napr. ja mam verzi mamaroo, ktera se v Evrope neprodava a to si teda jen tak nekoupi…takze znovu, mam veci, ktere se zde nedaji sehnat…