Kde prodáváte oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
162
13.1.12 09:38

kde prodáváte oblečení

Ahoj všem , chci se zeptat kde prodáváte oblečení, nemyslím mimibazar a tak…Ale jestli třeba vozíte po balíku někam do sekáče nebo tak… Mám doma spoustu oblečení po prckovi do roků a půl a jsem líná to dáváat na net..Jsem z Brna tak jestli o něčem víte?? popřípadě jestli by nějaká mamina neměla zájem :)Je to oblečení nové po jednom dítku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14721
13.1.12 09:40

V Brně se konají burzy, většinou na jaře a na podzim.
Mám zkušenost se dvěma, jedna na Lesné, druhá v Medlánkách.
Je s tím trochu práce, ale zájem je veliký :)
A dobře se tam nakupuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.1.12 09:43

super…a nevíš kdy se nějaká bude konat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.1.12 09:44

Tipuju tak březen/duben. Podívám se, kdy byly loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.1.12 09:47

už taky hledám a něco snad najdu…děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.1.12 09:50

Loni byly začátkem března a začátkem října (ta na Lesné).
Ta v Medlánkách byla taky začátkem října.

Konkrétně burza na Lesné funguje tak, že si požádáš o registrační číslo, vyplníš formulář (seznam věcí), na věci dáš lístečky s čísly a doneseš to tam. Takže práce s tím taky je. Taky hrozí, že ne všechno prodáš, záleží, jaké dáš ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
13.1.12 09:51

No ten net je asi nejlepší. Bazárek tady na emiminu nebo hyperinzerce.cz je přehledná.

Nebo prodat to do sekáče ?

Mimibazar je příšerně nepřehledný, jsou tam tisíce položek. Jednou jsem tam dala inzerát a už nikdy. Prodávala jsem nové nepoužité oteplováky s obrovskou slevou, jenže druhý den byl můj inzerát nenajitelný - byl na straně 269 a další den na straně 683. Vyhledat jen oteplovačky nelze, protože je to ve skupině s jiným dalším oblečením… A to tam denně přibývá po stovkách. Tam to fakt nemá cenu. A obnovovat inzerát tam nelze, to bys měsíčně musela platit dost velký prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.1.12 09:52

to je ale jednorázová v podstatě :) a nemusím tam být celý den a večer si přijedu pro neprodané věci a peníze??nebo tam musím být celý den??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
13.1.12 09:53
chuanitka píše:
Ta v Medlánkách byla taky začátkem října.Konkrétně burza na Lesné funguje tak, že si požádáš o registrační číslo, vyplníš formulář (seznam věcí), na věci dáš lístečky s čísly a doneseš to tam. Takže práce s tím taky je. Taky hrozí, že ne všechno prodáš, záleží, jaké dáš ceny.

Podle mě je tohle časově náročnější, než to dát v teple domova na net :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.1.12 09:57
petkkaa píše:
to je ale jednorázová v podstatě :) a nemusím tam být celý den a večer si přijedu pro neprodané věci a peníze??nebo tam musím být celý den??

Trvá to myslím tři dny. Na začátku to doneseš, poslední den odpoledne přijdeš pro peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.1.12 09:59

prosímtě kdyby si pak věděla nějaké přesnější datum napiš ho sem..děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.1.12 09:59
lumáťa píše:
chuanitka píše:
Ta v Medlánkách byla taky začátkem října.Konkrétně burza na Lesné funguje tak, že si požádáš o registrační číslo, vyplníš formulář (seznam věcí), na věci dáš lístečky s čísly a doneseš to tam. Takže práce s tím taky je. Taky hrozí, že ne všechno prodáš, záleží, jaké dáš ceny.
Podle mě je tohle časově náročnější, než to dát v teple domova na net :think:

Jak píšu, práce s tím je taky.
Zas je podle mě větší šance prodat. Já dala na Aukro 13 ks nových krásných věcí na miminko za stovku a nic :nevim: A o MMB už jsi psala, tam je to naprostá tragédie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.1.12 10:06

no právě..na mmb a na bazosi se mi prodávají suprově hračky a takové ty větší věci ale oblečení ne a tak už jsem líná to tam dát..na té burze bude podle mě větší šance..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.1.12 11:35
petkkaa píše:
prosímtě kdyby si pak věděla nějaké přesnější datum napiš ho sem..děkuji :)

Pokusím se vzpomenout si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.1.12 12:31

a existuje něco takového v Praze ? musím říci, že mám taktéž oblečení haldy od 0 do 3 let a fotit každé body teda to nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat