Kojenecké plavky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2417
12.1.12 23:33

Kojenecké plavky

Poradíte které plavečky jsou lepší? http://detiasport.cz/…-krabik.html jak obtížné je nasazování u 1/2 dítka? http://www.e-slunicko.cz/…-s-3642.html http://www.latkovky.cz/…plavky-imse/ a nebo nějaké úplně obyčejné?Jaké máte zkušenosti,děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
12.1.12 23:35

No já ze začátku taky myslela, že dítěti do plavání budu muset pořídit nějaké plavky, ale pak se ukázalo, že stejně musí mít plavací plínku a na to mu oblékat ještě plavky, to si fakt nedovedu představit. Takže za mě po třičtvrtě ročním plavání jednou týdně určitě jen plavací plínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
12.1.12 23:39

My máme ty poslední Imsevimse a super!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
12.1.12 23:40

My chodili na plavání a používali jen ty plavky. A dobře se nasazují, jsou na rozepínání na jednom boku. Ale musela jsem vzít větší, než bylo uvedeno dle kg. Ale my jsme velicíííí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
12.1.12 23:43

taky uz mame druhe plavky imsevimse a jsou super. U nas teda na plavani chteji jak plavaci plinky, tak i plavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
12.1.12 23:44

a plavací plínka je jednorázová z Dm nebo i tato http://www.proklukyaholky.cz/…verecky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
12.1.12 23:47
xxpetka píše:
My chodili na plavání a používali jen ty plavky. A dobře se nasazují, jsou na rozepínání na jednom boku. Ale musela jsem vzít větší, než bylo uvedeno dle kg. Ale my jsme velicíííí.

A jakou vel jste měli při jaké váze?Malému je 5,5 měsíce a má přes 9,5 kg tak také nevím jaké brát,když je udáván jen věk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
12.1.12 23:54

my mame 10kg a nosime L. Jinak ty plavaci jednorazovky dostavame na bazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
12.1.12 23:56

Já raději zítra do bazénu zajdu a zeptám se jaké mají požadavky na plavky,abzch nekupovala zbytečně.Děkuji všem za postřehy a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
13.1.12 00:02

My máme velikost L - 9 až 12 kg. A malý měl asi 8 kg, když jsme je kupovali. Dnes má přes 10 kg a myslím, že mu ještě jsou, ale tak tak… Na plavání už nechodíme měsíc. Ale tam mi je přímo prodali a řekli, že jiné mít nemůže, že v jednorázových ho tam nepustí. Takže se raději zeptej a myslím si, že velikost L by mohla být. Jestli chceš, plavky prodám, už je nebudeme potřebovat a malý je měl jen 7× asi. Za dobrou cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.1.12 07:27

My mame ty prvni neoprenove s krabikem a nedam na ne dopustit, v ostatnich mela Zuzka zadecek studenej a tady je fakt teplouckej, takze se nebojim, ze nastydne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.1.12 08:16

Mame uz druhe Happy Nappy… z prvnich uz mi vyrostla a jsem s nima moc spokojena ;)

Pouzivam je od cca 5-6m ;)

• Citovat
  • Upravit
13709
13.1.12 08:35

My máme takové podobné těm Imse Vimse, z Mothercare. Má je pořád už od půl roku :lol: . Plavací plínku jsem používat nechtěla, naštěstí u nás plavky stačí. Ale neumím si teda představit, aby měli děti plínku a ještě plavky 8o Vždyť ta plína se strašně moc nasákne, to se pak do těch plavek nemůže vejít 8o

Jako další chci pořídit ty Imse Vimse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
13.1.12 09:03

Máme Imse Vimse na oba a bezva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.1.12 10:20

Máme Imse Vimse, ještě jsme je neprubli, teprve nás to čeká, ale vypadají super! Na jedné straně mají patentky aby šli snadněji sundávat, krásně sedí a vypadají nádherně. My musíme mít pod plavky ještě plavací plínu, takže jsem nevěděla, jakou velikost vybrat, asi se mu pod to vešla i plína. Máme 9 - 12kg, syn má 9,5kg a je mu to ještě volnější, takže snad nám to i delší dobru vydrží. Navíc jsou docela dost elastické, takže s případným natažením by pak neměl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat