Kojenecké plavky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
13.1.12 19:02

tak dnes jsem se byla v bazénu zeptat a řekla mi,že musí mít vyloženě tu jednorázovou z Dm :evil: Že takhle malý 6m-12m ji mít musí kvůli těsnění.Od 1 roku můžou mít klasické plavky,takže máme smůlu :( Ani jsem se s ní nedohadovala :nevim: Takže xxpetko děkuji,ale nyní bych je nevyužila.Další kurz se zkusím poohlédnout jinde,zde je to stejně drahé :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
13.1.12 19:04

A až budeme moci,pořídím ty 1. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
13.1.12 19:07

My jsme naprosto spokojení s Happy Nappy. A taky s jednorátovkama Babylove s DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
13.1.12 19:12
luciezesvetic píše:
tak dnes jsem se byla v bazénu zeptat a řekla mi,že musí mít vyloženě tu jednorázovou z Dm :evil: Že takhle malý 6m-12m ji mít musí kvůli těsnění.Od 1 roku můžou mít klasické plavky,takže máme smůlu :( Ani jsem se s ní nedohadovala :nevim: Takže xxpetko děkuji,ale nyní bych je nevyužila.Další kurz se zkusím poohlédnout jinde,zde je to stejně drahé :,(

mě překvapije, jak si leckde myslí, že jednorátzovka těsní a PUL mplavky ne, přitom je to obráceně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
13.1.12 19:15
Alpaka píše:
luciezesvetic píše:
tak dnes jsem se byla v bazénu zeptat a řekla mi,že musí mít vyloženě tu jednorázovou z Dm :evil: Že takhle malý 6m-12m ji mít musí kvůli těsnění.Od 1 roku můžou mít klasické plavky,takže máme smůlu :( Ani jsem se s ní nedohadovala :nevim: Takže xxpetko děkuji,ale nyní bych je nevyužila.Další kurz se zkusím poohlédnout jinde,zde je to stejně drahé :,(
mě překvapije, jak si leckde myslí, že jednorátzovka těsní a PUL mplavky ne, přitom je to obráceně :roll:

Přesně,psala jsem,že jsem se ani nedohadovala,za ty peníze bysme mohli mít alespoň svobodnou volbu rozhodnout se,pro co chceme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.1.12 20:42

Já kupovala nejdříve taky z DM a pak nebyli tak jsem vzala ty Huggies Little Swimmer a je to sto a jedna ve prospěch Huggies :palec: Navíc se v DM dají výhodně koupit se slovovou kartičkou z knížečky DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
13.1.12 21:19
Mafina5 píše:
Já kupovala nejdříve taky z DM a pak nebyli tak jsem vzala ty Huggies Little Swimmer a je to sto a jedna ve prospěch Huggies :palec: Navíc se v DM dají výhodně koupit se slovovou kartičkou z knížečky DM.

Ty jsem myslela,ale mě bohužel knižečka ještě nedorazila.myslite,ze si ji můžu urgovat tel.?kdy vám přišla 2. Po narození?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
14.1.12 10:41

Hm, to už si bohužel nepamatuji :-( Možná, že to ani v té první knížečce nenní. Já mám už kolikátou a když jsem koupla plavací Huggiesky někde v Rosmannu 10 ks za 213 korun a hroutila se z toho, tak mě někdo upozornil, že přece je na to kuponek, tak od té doby to teprve vím. Bohužel mám ještě zásobu těch předražených z Rosmanna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
6.5.12 15:53

Ja pouzivam ty z DM.. ale uvazuju o koupi normalnich, libi se mi hodne ty ImseVimse:D uvidime, jinak jestli deti kakaji do bazenu… tak hned ma prvni zkusenost - jedno ditko pustilo bobek a protekl (jednorazovky z DM) a docela dost… takze deti do bazenu normalne klido pido kakaji… a o curani ani nemluve.. Kubik mi cura kdyz ho koupu dost casto:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcii
3.12.12 21:31

splashabout plavečky

Ahojky holky máte někdo zkušenosti s těmito plavkami? http://www.malyplavec.cz/…t-happy-/297

• Citovat
  • Upravit
2282
3.12.12 21:36
@marcii píše:
Ahojky holky máte někdo zkušenosti s těmito plavkami? http://www.malyplavec.cz/…t-happy-/297

Mam je pro dceru v jine barve, ale jsou skvele :palec: Ani po ctvrt roce plavani nezmenily barvu ani tvar, zdaji se mi kvalitni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
3.12.12 23:23

Trochu mě překvapila ta cena :think: Já na léto koupila prckovi plavky zn. ImseVimse, což je britský ekovýrobce, většinu věcí má z biobavlny, tudíž ceny vyšší.. Jejich plavky kupuji na stránkách http://www.pisisvor.cz/ za 303,– Kč a jsem velmi spokojená - jak menší tyrkysové, tak větší zelené byly super, nic nepropustily, držely barvu i velikost.

• Citovat
  • Upravit
532
3.12.12 23:25

My je taky mame fa jsme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
4.12.12 19:52

Taky jsme je meli a spokojenost, tim jak jsou neoprenove, tak drzi prdelku v teplicku ;) Jinak jak psala Amber o cene, mne naopak neprijdou drahe - jsou neoprenove a hreji. Naopak bych nekoupila ty jine :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
25.6.13 09:03

Potřebuji radu. Chci koupit cácorce plavečky…líbí se mi Imse Vimse. Akorát malá má skoro sedm kilo, takže je na pomezí velikosti M a S. Máte zlušenosti jak sedí? lepsí menší velikost? Používám imse svrchňáky a 3-6 kilo na ní dostanu ještě teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat