Kojenecké plavky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
tak dnes jsem se byla v bazénu zeptat a řekla mi,že musí mít vyloženě tu jednorázovou z Dm
Že takhle malý 6m-12m ji mít musí kvůli těsnění.Od 1 roku můžou mít klasické plavky,takže máme smůlu
Ani jsem se s ní nedohadovala
Takže xxpetko děkuji,ale nyní bych je nevyužila.Další kurz se zkusím poohlédnout jinde,zde je to stejně drahé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme naprosto spokojení s Happy Nappy. A taky s jednorátovkama Babylove s DM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
luciezesvetic píše:
tak dnes jsem se byla v bazénu zeptat a řekla mi,že musí mít vyloženě tu jednorázovou z DmŽe takhle malý 6m-12m ji mít musí kvůli těsnění.Od 1 roku můžou mít klasické plavky,takže máme smůlu
Takže xxpetko děkuji,ale nyní bych je nevyužila.Další kurz se zkusím poohlédnout jinde,zde je to stejně drahé
mě překvapije, jak si leckde myslí, že jednorátzovka těsní a PUL mplavky ne, přitom je to obráceně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alpaka píše:luciezesvetic píše:mě překvapije, jak si leckde myslí, že jednorátzovka těsní a PUL mplavky ne, přitom je to obráceně
tak dnes jsem se byla v bazénu zeptat a řekla mi,že musí mít vyloženě tu jednorázovou z DmŽe takhle malý 6m-12m ji mít musí kvůli těsnění.Od 1 roku můžou mít klasické plavky,takže máme smůlu
Takže xxpetko děkuji,ale nyní bych je nevyužila.Další kurz se zkusím poohlédnout jinde,zde je to stejně drahé
Přesně,psala jsem,že jsem se ani nedohadovala,za ty peníze bysme mohli mít alespoň svobodnou volbu rozhodnout se,pro co chceme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupovala nejdříve taky z DM a pak nebyli tak jsem vzala ty Huggies Little Swimmer a je to sto a jedna ve prospěch Huggies
Navíc se v DM dají výhodně koupit se slovovou kartičkou z knížečky DM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mafina5 píše:
Já kupovala nejdříve taky z DM a pak nebyli tak jsem vzala ty Huggies Little Swimmer a je to sto a jedna ve prospěch HuggiesNavíc se v DM dají výhodně koupit se slovovou kartičkou z knížečky DM.
Ty jsem myslela,ale mě bohužel knižečka ještě nedorazila.myslite,ze si ji můžu urgovat tel.?kdy vám přišla 2. Po narození?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, to už si bohužel nepamatuji
Možná, že to ani v té první knížečce nenní. Já mám už kolikátou a když jsem koupla plavací Huggiesky někde v Rosmannu 10 ks za 213 korun a hroutila se z toho, tak mě někdo upozornil, že přece je na to kuponek, tak od té doby to teprve vím. Bohužel mám ještě zásobu těch předražených z Rosmanna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja pouzivam ty z DM.. ale uvazuju o koupi normalnich, libi se mi hodne ty ImseVimse:D uvidime, jinak jestli deti kakaji do bazenu… tak hned ma prvni zkusenost - jedno ditko pustilo bobek a protekl (jednorazovky z DM) a docela dost… takze deti do bazenu normalne klido pido kakaji… a o curani ani nemluve.. Kubik mi cura kdyz ho koupu dost casto:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
splashabout plavečky
Ahojky holky máte někdo zkušenosti s těmito plavkami? http://www.malyplavec.cz/…t-happy-/297
- Citovat
- Upravit
@marcii píše:
Ahojky holky máte někdo zkušenosti s těmito plavkami? http://www.malyplavec.cz/…t-happy-/297
Mam je pro dceru v jine barve, ale jsou skvele
Ani po ctvrt roce plavani nezmenily barvu ani tvar, zdaji se mi kvalitni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trochu mě překvapila ta cena
Já na léto koupila prckovi plavky zn. ImseVimse, což je britský ekovýrobce, většinu věcí má z biobavlny, tudíž ceny vyšší.. Jejich plavky kupuji na stránkách http://www.pisisvor.cz/ za 303,– Kč a jsem velmi spokojená - jak menší tyrkysové, tak větší zelené byly super, nic nepropustily, držely barvu i velikost.
- Citovat
- Upravit
Taky jsme je meli a spokojenost, tim jak jsou neoprenove, tak drzi prdelku v teplicku
Jinak jak psala Amber o cene, mne naopak neprijdou drahe - jsou neoprenove a hreji. Naopak bych nekoupila ty jine ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potřebuji radu. Chci koupit cácorce plavečky…líbí se mi Imse Vimse. Akorát malá má skoro sedm kilo, takže je na pomezí velikosti M a S. Máte zlušenosti jak sedí? lepsí menší velikost? Používám imse svrchňáky a 3-6 kilo na ní dostanu ještě teď…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit