Kojenecké plavky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@afaxi píše:
Potřebuji radu. Chci koupit cácorce plavečky…líbí se mi Imse Vimse. Akorát malá má skoro sedm kilo, takže je na pomezí velikosti M a S. Máte zlušenosti jak sedí? lepsí menší velikost? Používám imse svrchňáky a 3-6 kilo na ní dostanu ještě teď…
Já mám Imse vimse modré ryby pro syna. Váží 14kg a má XL (11-14kg). Když jsem je kupovala, myslela jsem, že váží 12-13kg, nějak jsem to popletla
, jinak bych koupila určitě ty větší. A to i kdyby byl prcek ještě malej - člověk je použije párkrát a rychle do toho dorostou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My používám od začátku plavání (6 měs až do ted 25 měs.) jedině Imse Vimse plavky, ted už máme ty SL a spokojenost, nikdy jsme neměli nehodu jako bobek a přijde mě to prostě pro ty děti přirozenější, ty jednorázovky se vždycky strašně nabobtnaj a musí to dítě zbytečně tížit, fuj to je jako bych já lezla do vody s vložkou.
krásně se nandavají i sundavají a v neposlední řadě mě to vyšlo levněji než pokaždé kupovat jednorázovku a to ještě po nás je zdědí někdo v rodině.-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@afaxi Jsou spíš větší. Syn má v 16kg stále ještě ty 9-12kg. Nějak s ním rostou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabi.design tuhle informaci sem potřebovala, takže kupuju ty menší díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit