Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Máte někdo zkušenost s zrekonstruovanou porodnicí ve Šternberku? A je tam novorozenecká jipka?
Neodpovím asi úplně přesně na Tvůj dotaz, ale poprvé jsem rodila ve Šternberku a spokojenost. Podruhé jsem chtěla rodit také ve Šternberku, ale „nestihli dorekonstruovat“, rodila jsem tedy v Olomouci a spolu s další maminkou, která tam se mnou byla ze stejného důvodu (zpožděná rekonstrukce), jsme se shodly, že jsme velmi mile překvapeny. ![]()
Háčkuju se.. pro mě aktuální téma
Chtěla bych jet primárně do Šternberku, Olomouc jen pokud by to bylo nějak extra rychlé a nestihli bychom dojet.. ale u prvního jsem byla na vyvolávání, tak uvidíme jak to bude teď..
Mě by zajímaly věci jako - volba polohy při rození? klasický pololeh na koze byl pro mě na dvě věci, prodloužily se mi a zeslábly mi kontrakce, ale tam kde jsem rodila se nedalo domluvit nic, „ještě budete ráda, že ležíte“… :/
a potom co bonding? to by neměl být problém ani v OL ani ve Šternberku co jsem tak zjišťovala..
@nika201 uz tu takova diskuze byla a vznikla hadka.Uz sem to tu psala, maminky chodi raci rodit do Olomouce protoze je to bliz a maj tam jip pro miminka a dokazou vypiplat predcasne narozene miminka atd. Ja byla blba, ze jsem nesla rodit do Sternberku.Mela jsem tam spatne spoje busem a z brichem se mi tam posledni mesic nechtelo kazdy tyden jezdit.Ted uz vim, ze to byla velka chyba!!V Olomouci mne nalem zabili z dcerou a dodnes se lecim. Olomouc uz nikdy a diky nim mam z porodu trauma do konce zivota! Uz nedokazu mit druhe dite, diky nim.
Ja jsme porodila dve deti v Ol, pristup uzasny, vse v poradku, u druheho(6mesicu) jsme mela bonding-nejuzasnejsi dve hodiny v mem zivote, vse co jsme potrebovala jsem si v klidu domluvila a vysli mi vstric…
v kazde porodnici bohuzel clovek muze natrefit na „blbce“
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.