Nemocnice Stod - plánovaný císař

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4336
16.12.14 21:14

Nemocnice Stod - plánovaný císař

Ahojky maminky!
Můžete někdo přidat svou zkušenost s císařským řezem ve Stodě? A jak to vypadá
na pokojích šestinedělí?
Díky moc za rady a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14691
16.12.14 21:19

Do Stoda na plánovaného císaře?? 8o 8o Na předpokládaně bezproblémový porod jsou prý fajn, ale na takovouhle operaci? Na to bych nervy neměla - a jsem si vědoma, že nemám sebráno dost zkušeností, ale co jsem o Stodě slyšela, za mě ani omylem. Opravdu nejsem z daleka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
16.12.14 21:24

@julie74 Jo, do Stoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
16.12.14 21:29

Ahoj, tak ja planovany cisar ve stode mela a nemuzu si stezovat.za me Stod uplna jednicka :palec: oproti prvnimu cisari na Lochotine prochazka ruzovym sadem. nechapu tu nenavist a neuctu ke Stodu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.12.14 21:32

Císaře neporadím, jen vím, kde tam je sál (naproti porodním :) ), rodila jsem tam před dvěma měsíci, tak za mě jen „recenze“ odd. šestinedělí a to za sebe moc chválím, pokoje hezké, (měla jsem nads.), uklízelo se denně, veškerý personál moc příjemný, ochotný, starali se moc dobře jak o mě, tak o malou, pomoc byla kdykoliv k dispozici, celkem jsem tam byla pět dnů a neměla jsem jedinou výtku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
16.12.14 21:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
16.12.14 21:38

@inthense Díky, už jsem Ti psala i SZ.
@Simply.Me Takže je tam i nadstandart? A kolik se platí?
Holky, moc děkuji, tak první odpověď mě totiž celkem porazila, ale vím, že personál na gyndě je tam super a že můj doktor by mi jen tak Stod nedoporučil, kdyby s ním jeho pacientky neměly dobrou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
16.12.14 21:39

No třeba se časy mění, přeji ti ať jim křivdím, já mám zkušenosti se Stodem s jinými odděleními, tak třeba jo. Tak tedy co nejbezproblémovější porod.
Ale když tam byla moje babička, tak o ní před jejím synem mluvili jako o „té žluté“. Umírala na rakovinu, která zasáhla i játra. Nemám nenávist ke Stodu, ale nepáchla bych tam. Tohle je jen jedna historka z mnoha. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
16.12.14 21:44

@julie74 To je přesně ono, já tam měla taky babi před smrtí a interna tedy fakt hrůza. Ale porodnici a gyndu si chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
16.12.14 21:47

Jasne, a ja zase znam spoustu historek z fakulky.taky tam nejsou svaty a ze toho jako zdr. sestra vim dost a dost a i z rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
16.12.14 21:50

@inthense No, já tam právě taky nebyla spokojená jako prvorodička po císaři. A myslím, že díky jejim přístupu se mi rozjela poporodní deprese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
16.12.14 21:52

@pampalin tak to jsme na tom stejne, ja se po psychicke strance po Lochotine vzpamatovavala jeste mesic a celou hospitalizaci probrecela.ze mi malem umrel kvuli nim syn, to je nezajimalo :cert: ze jsem mela na krajicku ja, to je taky bohuzel nezajimalo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.12.14 21:55

@julie74 to chápu, taky mám takhle celý život Stodskou nemocnici zafixovanou a nejen já, ale i velká část mého okolí, asi už se to tu i dědí, protože až při příjezdu k areálu mi došlo, že jsem v ní vlastně nikdy v životě osobně nebyla… :)

@pampalin nadstandard mají, dokonce si myslím že i více pokojů, rezervovala jsem si ho až po porodu před převozem, sestřička to hned vyřídila a mohla jsem svištět, to je výhoda oproti Lochotínu, není tam tolik lidí :) Celý pobyt za 5 dnů mě stál 1200,– (4×300, první den se asi nepočítá, nebo ten poslední? To abych nekecala…), dva pokoje mají vždy společné soc. zařízení, ale dveře jsou zamykatelné z obou stran, takže se nemusíš bát překvapení ve sprše, mají takovou malou předsíňku s vanickou pro miminka a vchodem na záchod, takže jsi od chodby oddělena dvakrát dveřmi, vybavení klasika, skřínka, tv, stolek a židle, zázemí pro miminko a koukala jsem, že někde jsou i balkonky (ten já neměla) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
16.12.14 21:59

@Simply.Me Pozeptám se, také děkuji za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
16.12.14 22:04

@pampalin Věřím, že stodská porodnice je na super úrovni, a že si jí chválí, přístup personálu možná bude fakt lepší než v Plzni, ale nevím, nemůžu soudit…já mám tedy za sebou dva císaře - a to na Lochotíně a nemůžu si stěžovat…po druhé jsem měla nadstandart, protože už jsem věděla do čeho jdu a chtěla jsem si poporodní bolest „užít“ o samotě :mrgreen:
Jen bych se spíš bála toho rizika, že nikdy nevíš co se při porodu sekcí může tobě nebo miminku stát a na Lochotíně je prostě lepší vybavenost a kdyby cokoli s miminkem, tak Ti ho odvezou do Plzně…
Kamarádka rodila před lety ve Stodě a miminko mělo dýchací problémy, odvězli ho a pro ní pak na Locháči neměli místo, takže za ním jen každý den jezdila a vozila mlíčko!
Ať už se rozhodneš jakkoli, tak Ti přeji bezproblémový porod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková