Nemocnice Stod - plánovaný císař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4044
28.7.15 22:26

@Alexkaaa1 na 100= jde o Mudr Gotvaldovou Violu.. osobní zkušenost s ní díky bohu nemám, ale vím že je to Mudr na dvě věci.. u porodů, co vím, ale nebývá… a jejího názoru si vůbec hlavu nedělej.. jako by tě nic neříkala..je už v důchodu jen vypomáhá na ambulanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
29.7.15 02:27

@Alexkaaa1 Ahoj, můžu tě uklidnit, je to jediná doktorka co je ve Stodě na prd, naštěstí je tam jen jednou týdně a skoro nikdo k ní nechce chodit. Nikdo s kým jsem o ní mluvila s ní nemá dobré zkušenosti, je to flink, se vším hned hotová. Určitě jí nechtěj u porodu. Jinak zbytek personálu je perfektní, jsou skvělí a nedám na ně dopustit. Tak hodně štěstí a dej vědět. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
29.7.15 07:59

@Adenka84 Adenko trefa :-D Tak to děkuji za info. To jsem ráda, že na ní u porodu nenarazím. No, slušně mě vykolejila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
29.7.15 08:04

@čurynka101 Děkuju. :-) Díky ženy, uklidnily jste mě. Hotová se mnou byla hned, to je pravda. A když jsem se nedala, tak byla i arogantní a nepříjemná. Takže doufám, že už jí nepotkám. A jestli říkáte jednou týdně na ambulanci, tak to bych jí fakt už neměla potkat :-) Děkuju, dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.8.15 10:38

@Alexkaaa1 AHojky, prosím tě který den jsi tam byla, když tam byla ta doktorka? Zvažuju rodit ve Stodě a nerada bych zrovna na ní narazila:D Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.8.15 10:49

V úterý :-) Jdu tam zas v pondělí, tak doufám, že nebude zaskakovat za dovču nebo tak podobně. Jestli jo, tak se ihned otáčím na patě a paa. Ale jak tady píšou holky, tak by měla být jen na ambulanci ne u porodů. A nahoře je personál skvělý. Doufám, že mě už příští týden ve Stodě odrodí a bude klid. Pak sem taky přidám zkušenost. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
1.8.15 11:22

@cheri @Alexkaaa1 holky v pondělí je tam Mudr Šíp, v úterý již zmíněna Mudr Gotwaldová, ve středu do poledne Mudr Pešková, odpoledne Prim Mach.. a ve čtvrtek a v pátek Mudr Junk.. takový rozpis tam byl ještě donedávna a věřím, že je stále stejný..
já chodím k Prim Machovi, ale mám i dobrou zkušenost s Mudr Junkem a Mudr Peškovou.. ty mě ostatně přivedli na svět i druhou dceru.. oba dva jsou mladí a profesionálové…
jinak kdyby nedej bože jste narazili u porodu na Mudr Gotwaldovou (ale to na 99,9% nenarazíte tak máte právo ji odmítnout a vyžádat si nikoho jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.8.15 11:50

A MUDr. Šíp je v pohodě? S MUDr. Peškovou mám zkušenost a ta je skvělá. Jasně, u syna jsem měla v Plzni doktora blba (pardon) a u dcery už si dám pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
1.8.15 13:39

@Alexkaaa1 ano i Mudr Šíp je okej..ale je málo mluvný vše se z něj musí tahat což já moc ráda nemám.. raději jsem když lékař vše pro mě potřebné řekne sám..
a takový je právě Prim Mach Mudr Pešková i Mudr Junk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
1.8.15 14:29

Ahoj holky, přesně jak píše Adenka, já chodila celé těhu k Mudr. Peškové a je super, u porodu jsem měla jen porodní asistentku, protože jsem měla fofr porod a zašít mě přišel doktor co ho vůbec neznám :D Teď chodím k doktoru Junkovi a ten je taky úžasnej a doktor Šíp odrodil mamině všechny děti, ségru, bráchu a mě a ségře obě děti (císař) a všechno na jedničku. Tak hodně štěstí, ať už budete mít u porodu kohokoliv. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.8.15 17:20

@Adenka84 @čurynka101 Holky tak to jsem moc ráda za pozitivní zkušenosti a info pro nás, co se rozhodujeme…A po císaři, jak to probíhá? Kdy přiloží miminko? Mně malou ve FN přiložili dlouho, že prý se nalokala plodovky, tak to není dobré (ale co vím, tak to řekli snad všem, kdo tam rodil sekcí, tak nevím, jestli je to prostě takhle běžná praxe)Měly jsme pak trable s kojením :(A taky tam vůbec nebyl klid, pořád proudily nějaké návštěvy, byla jsem z toho na prášky, jak se tam promenádovaly..já chtěla třeba spát nebo jsme bojovaly s tím kojením a pořád někdo čuměl, no děs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
1.8.15 19:58

@cheri Stodksá porodnice je taková rodinná porodnice.. klídek pohodička, žádný stres.
Co se týče kojení.. obě děti jsme kojila plně hned druhý den.. bez problému… přisáli se ihned.. s první dcerou mě pomáhali sestřičky to bylo cca 2 hodiny po sekci.. přisála se a byla to pohoda..
Při druhé sekci jsme už na sále říkal sestřičce, že chci malou hned po převozu na pokoj muckat ať mi jí hned přinesou…
a skutečně to tak bez problému plnili… když mě převáželi ze sálu na pokoj sestřička měla malou v náručí a byla už připravená ve dveřích… dala mě ji na prsa a odskočila si, s tím, že hned je zpátky zakusíme přiložit.. malou jsem si i v leže na zádech dal k prsu přisála se sama.. je neuvěřitelné jak ten maminečka mají od narození sací reflex… příroda a zrození dítěte je prostě zázrak nad zázraky.. když se sestřička vrátila jen se s úsměvem od ucha uchu tiše obrátila a odešla s tím že se bude chodit ptát až si budu chtít od malé odpočinout… jo byla jsem unavená, ale spát nešlo hormony jsou hormony..
bolest byla minimální a poučená z první sekce jsme věděla v jaký moment si zazvonit pro injekci na bolest rozhodně nevyčekávat do největší bolesti, ale zazvonit si v celku brzy od prvního signálu že se břicho vzpamatovává… chvíli totiž trvá než injekce zabere a musím říct, že mě to moc pomohlo… hned ten den jsme se začala z boku na bok otáčet což mě hodně pomohlo následující den při první vstáváním.. navíc ležet celou dobu na zádech pro mě byla muka…
Malou si nosili na ošetření a přebaleníčko a hned mě ji zase nosili zpět.. návštěvy se u mě střídali no a jasně, že každý chtěl malou vidět a chovat ji..
Na pokoji jsem byla sama po celých 6dní jen na poslední noc mě přivezli na pokoj novopečenou maminku bylo to super kojila jsme si podle sebe ne podle jejich režimu. měla jsme to povolené vzhledem k tomu, že malá vycucla i 90ml což je na novorozence hodně.. takž byla na sycená a já mohla kojit v noci i po 6 hodinách… mohla jsme si větrat dle své potřeby no byla to pohodička pohoda..

jo a ještě něco.. na sále při sekci může být s tebou manžel.. zaplatíte za to 400kč které vám pak pokud máte VZP do poslední Kč proplatí zpět.. stačí tam jen do určité doby zajet s dokladem o zaplacení, který v porodnici manžel dostane… to je také fajn ne?
pokud ti něco zajímá klidně se ptej ráda tě odpovím když budu vědět

ono hodně lidí Stodskou porodnici krituzují ale většinou tu kritiku slyší od jiných a svou vlastní zkušenost nemají žádnou je to smutné jak mnoha lidí na Stodskou porodnici kouká… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.8.15 21:47

@Adenka84 To máš pravdu a i já se před 3 lety nechala oblbnout pomluvami. Ale teď vím, že kritika patří jen chirurgii, ne porodnici. Je smutné, že na Lochaci o injekci na bolest po sekci nebyla ani zmínka. Nic takového nám nenabidli. Je ale fakt, že když jsem vstala hned na doporučení, tak mě to břicho tak nebolelo. A taky těch prospaných 24 hodin po sekci (v mém případě) asi proto o injekci nebyla řeč. :-/ Každopádně ta cena účasti otce u císaře na Lochaci (2500,–) a Stodu (400,–) je sakra rozdíl. Zítra mám termín a tři dny už se se mnou konečně něco děje :-D Tak doufám, že zamíříme do Stodu co nejdřív. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
1.8.15 22:05

@Alexkaaa1 tak držím moc palečky… ve Stodě se po sekci injekce píchají.. myslím, že jich bylo celkem 4 jistá si tím počtem už na 100% nejsem..píchali mě ještě injekce na podporu stahování dělohy… ty byli tedy docela nepříjemné.. ne ty injekce ale pak to svinování dělohy.. říkal čím víc sekcí tím bolestivější svinování.. po první sekci si pomatuji malinko bolest vždy při kojení po druhé sekci to bylo úplně něco jiného..
budeš dostávat po vyčerpání injekcí na bolest pak prášek.. ale ten mě tedy nějak moc nepomohl.. byla jsme po něm jen ospalá na bolest nic moc.. takže jsme ho pak už dál odmítala.. MUdr Junk říkal ať beru dokud dává.. ale nebyla to pak už vážně potřeba.. čím víc jsme se pohybovala a vstávala z postel tím menší bolet byla.. nejhorší je stále jen ležet..

tak ti přeji mnoho štěstí a pak napiš tvé dojmy věřím, že budeš spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.8.15 13:11

@Alexkaaa1 Držím palce, ať máš pohodový porod…pak napiš zkušenosti:-) @Adenka84 Díky za informace:-) Ta cena u CS je fakt velký rozdíl než v Plzni. Jenže to se mě vlastně netýká, půjdu tentokrát pod celkovou narkózu (Spinal za mě už nikdy:-( S malou se to nevyvedlo a stejně mě nakonec museli v polovině uspat, takže teď už si na opakování netroufnu, raději rovnou spát)Tak akorát nevím, jestli by mi přinesli malou po celkové narkoze taky tak brzo jako tobě..fakt bych si přála, aby jo…taky se děsím, kdy mi po probuzení vůbec řeknou, co a jak je s mimčem…Prvorozenou jsem aspon slysela, že brečela, když ji vyndali a na moment viděla než mi pak uspali, tak aspon po probuzeni jsem mela vzpominku, že malá byla ok…takhle se děsím, že nebudu dlouho vědět nic 8o To mě fakt desi, to cčekání, než mi někdo řekne co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková