Nemocnice Stod - plánovaný císař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4044
2.8.15 19:26

@cheri ach tak no já u první měla díky spinálu také velké problémy.. neustále mě brnělo levé stehno a to tak, že brutálně.. brnět přestalo přesně 6. měsíců po narození první dcery.. podruhé jsem díky tomu do spinálu nešla.. ale Prim Mach mě přesvědčil o tom do spinálu jít znovu.. je to nejen dobrý lékař, ale i skvělý psycholog
jak to chodí po celkové narkóze netuším… ale ví, že po spinálu se lépe ze všeho vyhrabeš.. i jsme po něm málo zvracela respektive jen jednou a to vždy na sále pak už jsme byla ok.. celkovou jsme měla za svůj život už 5× a vždy jsme tedy zvracela jak tůr i přesto, že mě dali proti zvracení něco vykapat do žíly :( a zvracet s bolavým břichem tedy nic co příjemného.. no nebudu tě o ničem přesvědčovat tohle je jen a jen té rozhodnutí… hlavně aby jste byli oba v pořádku to je to nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.8.15 20:13

Holky, tak to mám za sebou. Tentokrát přirozenou cestou. Doktorka, asistentka i sestry byly bravurní. A na lůžkovém taky. Smekám před jejich prací u porodu. Jsem fakt ráda, že jsem šla sem. Sice mě mrzí, že není možný nadstandart, protože tam dělají sprchu, ale jsem fakt ráda, že jsem jela sem. Všichni jsou zlatí za každé situace. Určitě doporučuji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
2.8.15 20:18

@Alexkaaa1 jééé super gratuluji?
co vlastně máte… přeji ať vám dělá prcek jen a jen radost a pokud možno žádnou starost

jsem moc ráda, že jsi spokojená… kdo tě rodil a jakou jsi měla porodní asistentku Renatu nebo Adélku?
užívej si to… co bylo lepší rodit sekcí a nebo přirozeně? :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
2.8.15 20:39

@Alexkaaa1 Moc gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
2.8.15 20:39

@Alexkaaa1 Moc gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.8.15 21:29

@Adenka84 Tak jména personálu jsem nepostrehla :D Samozřejmě mladé ženské.
Narodila se mi dcera a doma mam 2,5 letého raubire. Určitě je lepší sekce. Porovnávám závěry porodů, protože až do samotného tlačení to byl masakr u obou. A syna pak ukončili akutně sekcí, což bylo lepší. Přirozený porod je opravdu něco strašného. Ještě že nechceme další dítě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.8.15 21:30

@čurynka101 moc děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
2.8.15 23:12

@Alexkaaa1 Není zač ;) A to byl docela fofr ne? Včera jsi psala, že se už konečně něco děje a dneska už taková krásná zpráva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
3.8.15 03:26

@čurynka101 No,devět hodin a nejhorší byli poslední čtyři hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.8.15 13:20

@Alexkaaa1 Moc moc gratuluju!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
3.8.15 20:02

@Alexkaaa1 právě jsme viděla vaši Emičku je krásná moc krásná užívej si to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková