Ztracené dvě tašky, nemocnice České Budějovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
791
25.12.14 10:31

Ztracené dvě tašky. Nemocnice.Č.B

Tak to už je na mě moc jako. Chtěla jsem napsat kladné hodnocení na Č. B nemocnici. Vlastně na rizikovém, ale šeredně jsem se spletla tak k věci. To že jsem na rizikovém trčela od 19tého 23prosince a vše jsem měla u sebe pohoda. A to mě ještě sestra doporučovala sebrat si na JIP jen nutné. ZBytek nechat na rizilu, že jak mě přestěhují, tak že mi věci donesou. A hele tašky nejsou. Nejenže mi donesla sestra tašku kterou jsem měla na JIP a co jsem se do ní koukla málem mě onylo. Takže jsem zjistila že náká dobrá duše se mi hrabala v papírech. Měla jsem volně hozené R. L v tašce mezi krémem jelením lujem, a třema pytlema na odpadky. Nic více. Sestra mi tu tašku hodila na postel, a že jde pro ty další. Ještě se. U neukázala a to už jsou bezmála dvě hodiny co hledá mé osobní věci. Peněženka s obnosm tablet oblečení kosmetika pro miminka a já je nemám. A to že se mi hrabali ve věcech? Co mám teť dělat jako? A to mi dvě hodky před císařem říká uklízečka že tam jedna ukradla peněženku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1490
25.12.14 10:46

Hm..to je tedy dost blbý… nevím zda nezavolat policii…?? Opravdu nevím jak bych se zachovala v tvé situaci.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
25.12.14 10:48

@patricie2014 ty jdeš za dvě hodiny na císaře a řešíš ztracenou tašku? Neřeš! sou to jen věci, vyřeší se to potom. Odpočívej a těš se na miminko, mysli na hezké věci. Budeš maminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
25.12.14 10:56

Já měla teda třetího kluka jako akutní císař, ale co vím, tak co jsem měla na stolku - tlf apod, tak mi to taky dali navrch do kabelky, aby se to neztratilo… A na JIPce jsem nesměla u sebe mít nic, vše bylo v tašce, která byla na nějaké chodbě ve skřínce. Viděla jsem svoje věci až když mne převáželi na pokoj z JIPky…

Neboj se, ono se to najde :) A kdyby náhodou ne, tak v tento moment je důležitější, ať jsi v pořádku Ty a dítě, věci se dají nahradit… :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
25.12.14 10:57

@Blackova.K už má po císaři,23 se jí narodili dvě holčičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
25.12.14 10:58

@patricie2014 jé už se ti to narodilo..tak blahopřeji…koukám že jsi po cs…malá no bud v klidu mysli na mimčo, snad se to najde…kamarádce při úrazu 2× přeštípli prstýnek a nedali jí nic??Normálka si tam to zlato nechali??? :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
25.12.14 10:59

Asi bych řekla sestrám, ať hledají, nebo za hodinu voláš policii. Když jsem dělala na novoších, jedna sanitářka tam kradla. Nikdo by to do ní neřekl, byla hrozně příjemná. Určitě bych to nenechala jen tak, protože kdybys to udělala, nebude z toho průšvih a nikdo si nedá pozor a dalším maminám se to může stát znovu.
Jinak předpokládám, že už máš po císaři.
Edit- ještě přidám- fakt super tohle řešit v tuhle dobu.

Příspěvek upraven 25.12.14 v 11:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
25.12.14 11:00

Asi bych chtela mluvit s vrchní sestrou nebo připadne primářem, aby to vyšetřili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
25.12.14 11:01

Já nevím, ale jsem neduveriva a nikdy bych kabelku s osobními věcmi nikde nenechala…Když jsem šla na oba císaře, tak si pokaždé vzal chlap kabelku domu a jakmile jsem se probrala a mohla mit u jen u sebe, tak mi ji přinesl, kde byly jen nejnutnější doklady a minimum peněz… :nevim: Dle mého byla prvotní chyba na Tvé straně…v dnešní době je silně naivní brát sebou hodnotne veci a myslet si, že ti je nikdo nevezme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
25.12.14 11:02
@Tom-Jerry píše:
@Blackova.K už má po císaři,23 se jí narodili dvě holčičky :mrgreen:

aha :oops: gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
25.12.14 11:09

Ta sestra co tašky hledá tady není. Já neříkám že se třeba stratili, ale co má znamenat ta taška kde nejsou věci co jsem tam měla a naopak sou tam věci co tam nepatřej a patřej do osobní tašky. No na místo radosti tak starosti. A mávnout rukou nad jím nelze tablet, doklady vím že to je napsané že to sem nepatří a nem za to nenese zotpovědnost, ale když sem sestře řekla zda si to můžu uschovat na sesterně, kde ae to napsané uschovna cenných věcí tak říkala že se o tnd postará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
25.12.14 11:09

@patricie2014 v budejcky porodnici nekdy na jare myslim nekdo ukradl dvema maminkam penezenku, zatim co byly na jidle, volali tam i policajty a ti nic nevyresili.. ja tam rodila prvniho syna, chodila jsem tam na jidlo i sprchu na stridacku se spolulezici, tak jsme si veci i ohlidali
@jakuve to je snad jedno co sebou mela a nemela, jde o princip ne? Ja mela v porodnici mozna dve stovky, tablet mam zaroven jako mobil a papiry a i kdyby nekdo ukradl ty blby dve stovky, co se ma kdo hrabat cizim v tasce? Takze bych ji neobvinovala ze je to jeji chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
25.12.14 11:11
@jesenka33 píše:
@patricie2014 jé už se ti to narodilo..tak blahopřeji…koukám že jsi po cs…malá no bud v klidu mysli na mimčo, snad se to najde…kamarádce při úrazu 2× přeštípli prstýnek a nedali jí nic??Normálka si tam to zlato nechali??? :cert: :cert: :cert:

tak zase pokud slo o zivot, tak prstynek by byl posledni co by me zajimalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85235
25.12.14 11:16

@patricie2014 jenze dukaz, ze se tam hrabaly sestry nemas. Resila bych to pres policii, jinak se to bude opakovat. Pokud by se tam hrabal nekdo jiny, meli by to alespon lepe zabezpecit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
25.12.14 11:17

Tak nevím kam jsem si měla dát věci, když chlap u porodu nebyl. JInak. To jsem to měla na sál táhnout všechno co jsem sebou měla? Hm zajímavé. Když na JIP jsem měla sprcháč pastu kartáček telefon. a ruční a župan. Ani tu tašku kterou jsem si na jip brala jsem tam neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková