Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@jesenka33 no prstynek se nekdy prestipnout musi, i pred normalni operaci, ale vratit prestiply by ji ho meli, to kazdopadne.
@pet01 ja neospravedlnuju to, že se ji v tom někdo hrabal. Jen říkám, že v dnešní s době je potřeba s tim bohuzel počítat…
Tak musím napsat a podělit se o tu komedii. Tak přišla sestra dát mi kapačku, náhodou ta samá sestra co mi měla dohledat ty tašky, tak sem se jí na to ptala zda už je našla někde. A ona jo oni vám je ještě nedonesli? Říkám kdo, a sestra na mě paní co nosí obědy. Říkám né. A ona že ať se nezlobím, že jen obejde pár pokojů a tašky osobně donese. A perla? Paní chcete se jít podívat za holčičkamag? A netrapte se já vám dám měco ať vás to nebolí a můžete si na neonat dojít. Tak co na to říkáte!?
Byla bych ráda, že se to vyřešilo a šla bych se podívat na mimča.
Tak já sem ráda. Už tu tašky mám. Prej ta s obědama zpoměla na jakej pokoj to má odnést. Tak dostala jsem kapačku. Pak dostanu jednu včelku do břich a honem za holkama.
To nevím páč mám kapačku, a musela mi dávat novou kanilu ta první praskla. Tašky mám vedle postele. Ale pamatuju že jsem je obě zapla, a tady jsou rozeplé. Musím počkat tak 20min až dokape ať se můžu podívat pak vám dám vědět zda něco dostalo nožičky. Na holky se těším opravdu ale musím počkat než to zabere. Jinak se tam nedošourám.
@ala42 píše:
To jako nemají pojízdné křeslo?![]()
V ČB jsem si tam musela dojít po svých.. císař necísař ![]()
Inko xF.
@patricie2014 píše:
Tak musím napsat a podělit se o tu komedii. Tak přišla sestra dát mi kapačku, náhodou ta samá sestra co mi měla dohledat ty tašky, tak sem se jí na to ptala zda už je našla někde. A ona jo oni vám je ještě nedonesli? Říkám kdo, a sestra na mě paní co nosí obědy. Říkám né. A ona že ať se nezlobím, že jen obejde pár pokojů a tašky osobně donese. A perla? Paní chcete se jít podívat za holčičkamag? A netrapte se já vám dám měco ať vás to nebolí a můžete si na neonat dojít. Tak co na to říkáte!?
Hlavně, ze se tašky našly. Jestli ale byly v jiném stavu, než jste je odevzdala, tak bych se o tom určitě zmínila vrchní sestře.
K tomu příspěvku nahoře - z JIPu na pokoj mi taky sestřička odmítla nést tašku, ze je těžká a ona se s tim nebude tahat, ze od toho je tady sanitarka. Trochu mě to tehdy překvapilo, ale asi to tak mají rozděleno. Taky jsem šla za dětmi druhy den pěšky, tak v tom nic divného nevidím. Kdybych se necítila, řeknu si o odvoz. Cim dřív se začnete pohybovat, tim lip…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.