Kde rodit v Praze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3392
12.4.19 10:48

Holky, ještě otázečka, dávali jste někomu něco do kapsy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.19 10:55

@Mysticlipstick ne. Proc proboha. Napsala jsem pak primari pochvalu na doktory a sestry a Pa, ktere mi nejvic pomohly. To si myslim, ze je nejvic - pokud je tedy primar dobry manazer, ktery dokaze ocenit dobry tym lidi.

• Citovat
  • Upravit
3392
12.4.19 10:56
@Anonymní píše:
@Mysticlipstick ne. Proc proboha. Napsala jsem pak primari pochvalu na doktory a sestry a Pa, ktere mi nejvic pomohly. To si myslim, ze je nejvic - pokud je tedy primar dobry manazer, ktery dokaze ocenit dobry tym lidi.

Ptám se. Vím, že v jedné nemocnici z mého rodného města je toto běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
12.4.19 11:27
@Mysticlipstick píše:

Jako za co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
12.4.19 11:40
@Mysticlipstick píše:

Ja tedy neplanuji dávat nikomu nic do kapsy, ale jsem zvykla nechávat niakou pozornost pri odchodu, když je vše ok a jsem spokojena se poskytnutou sluzbou - napr v hotelu nebo kdyz nekam pravidelne chodim za zluzbami. Takže do porodnice už mám taky rozmyslelo pár velkých bonbonier - asi ty merci velke baleni jak bývaji myslím po 40 nebo 30 kusech. Ze koupim 3 baleni a zanesu pak na porodni, 6nedeli a detske sestrám jako podekovani. Ale pravdaze tohle je moje osobni rozhodnuti, ne povinost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.19 12:13

@Mysticlipstick běžné? Jako že to doktoři a sestry očekávají? Pak je problém, že si je tak pacienti naučili. Jinak nechci rýpat ale i bonboniera je úplatek. Já bych nedavala nic, napsala bych pak šikovný email na vedení.

• Citovat
  • Upravit
797
12.4.19 12:27
@Mysticlipstick píše:

NE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
12.4.19 12:30
@Anonymní Jinak nechci rýpat ale i bonboniera je úplatek…

Pokud neco davas az po akci s tim, ze si byla spokojena, uplatek to neni, nic za to necekas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
12.4.19 12:50
@Šarlota4 píše:
Jako za co? :D

Za „lepší péči“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.19 12:58

Hele-u druheho porodu je se dohodla.s.dr. a PA. Za me i za manzela nejlepe investovane penize z poslednich let. Mozna by i ten prvni probihal jinak, kdyz bych k tomu pristoupila takhle.

• Citovat
  • Upravit
842
12.4.19 13:24
@Anonymní píše:
Hele-u druheho porodu je se dohodla.s.dr. a PA. Za me i za manzela nejlepe investovane penize z poslednich let. Mozna by i ten prvni probihal jinak, kdyz bych k tomu pristoupila takhle.

A to byla dohoda jako oficialni, ze jste meli vlastniho Dr a PA (coz nekde umoznují za poplatek co se normalne vystavi na paragon) nebo to bylo za úplatek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.19 13:57

Kazdy si muze najit kde maj co k dispozici. Nejen v Praze, ale celem stredoceskem kraji a republice. Navic, nez se dohodnout doprov s dulou je lepsi (dle me) najit dr anebo PA bud z nemocnice nebo se dohodnout tak, jestli by jim v nemocnici nevadili atd. Lze najit baby i. mother-friendly prostredi. Je fakt, ze kdyby muj dr mel v tu dobu sluzbu nebo neco, tak jsem mela v zaloze „aspon“ PA. Ale-jsem rizikova rodicka a mam jiste averze k nemocnicim. A navic u te, ktera porodi a druhy den beha jd e toto uvazovano bezpredmetne…

• Citovat
  • Upravit
13955
12.4.19 13:58
@Mysticlipstick píše:
Za „lepší péči“ :nevim:

Prakticky bych k tomu osobne nemela vubec prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
12.4.19 22:15

Byla jsem v Podolí, protože jsem chtěla soukromí na sále a manžela u sebe celou dobu.

Porodní sál super, na PA jsem měla smůlu, byla taková nesympatická, ale co… porodila jsem i tak. Mladá dr. na sále ale strašně milá. Na závěr porodu problém - okamžitý zásah primáře, který měl zrovna službu :palec: super.

Šestinedělí - byla jsem myslím na P2, hezký pokoj pro 2. Akorát, jak psaly ženy výše, ach ty sprchy. Ty byly děsný, 3 na oddělení a dost ekl, ale většinou bylo kupodivu volno. Sestry jak který, některý milý, některý krávy.

Ale bacha, taky jsem dojizela ze „Zápraží“. Jak do Podolí nejede metro, tak ty cesty na monitory v loňských vedrech byly výživné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.19 16:11

A nevite jak je na tom Bulovka? Nechci nic alternativního, takze hezky porod pri dohledu lekaru, kdyby se neco zkomplikovalo. Nevite jak tam vypadaji pokoje, sprchy, pristup personalu atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková