Kde se převléct do plesovek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9994
4.2.13 20:12

Kde se převléct do plesovek?

Ahoj holky,
v pátek jedem do Prahy na ples vlakem a nějak si nedovedu představit, že cestu absolvuju v šatech. Poraďte, vím, že jsou na Hlaváku docela pěkný sociálky. Není tam i nějaká třeba místnost pro matky z dětma, nebo tak něco, kde bych se mohla převléknout? V kabince bych to asi nedala :D. Trochu praštěný dotaz, já vím, ale už mám zkušenost, že tady se ví všechno, tak třeba i tohle. Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
4.2.13 20:17

:lol: ony jsu snad wecka i tam, kde bude ples, ne? Určitě lepší, než na hlaváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
4.2.13 20:20
@berry4 píše: :lol: ony jsu snad wecka i tam, kde bude ples, ne? Určitě lepší, než na hlaváku.

To je jasný, ale tam bude těžko místnost pro matky s dětma a mezi kabinkama se opravdu převlíkat nechci :).

Příspěvek upraven 04.02.13 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
4.2.13 20:20

Náhodou na hlaváku jsou luxusní záchody. Jsou tam velký kabinky pro vozíčkáře, tak poprosit jestli tě tam nepustí. Mě tam tuhle paní pustila když viděla počet mojich zavazadel a kvílející dítě že se pokaká i bez placení :-D

• Citovat
  • Upravit
3054
4.2.13 20:21

Na Hlaváku jsou teď nové záchody, za 20,– vstup a je tam i přebalovací místnost, takže tam by to šlo ;) Např. do Lucerny tě neoblečenou adekvátně akci nepustí, pokud tam nevystupuješ, takže bych oblékání na záchodech místa, kde se akce koná neriskovala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
4.2.13 20:22

@ohýnek Jé, super, to mě nenapadlo, že vlastně vozíčkáři mají velký kabinky. Bezva nápad :palec:, dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
4.2.13 20:25

@janisska Já to tušila, vím, že jsou tam nový, pěkný záchody, to by bylo, abych se tam nehodila do gala :mrgreen: Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
4.2.13 20:27

Převlékla bych se tam, kde se koná ples. Často jsme to tak dělali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
4.2.13 20:30

Potvrzuji, wc na Hlaváku je nové, čisté, luxusní. Sice za dvacku, ale je tam čisto, světlo atd.

• Citovat
  • Upravit
9994
4.2.13 20:37
@ynax píše:
Převlékla bych se tam, kde se koná ples. Často jsme to tak dělali

Je to v Národním domě na Vinohradech, přijde mi trochu pitomý tam vůbec vlést v riflích. Z Hlaváku to mám metrem úplně v pohodě a hlavně, jak psali holky, jsou tam ty možnosti na převléknutí větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
4.2.13 20:38
@P28 píše:
Potvrzuji, wc na Hlaváku je nové, čisté, luxusní. Sice za dvacku, ale je tam čisto, světlo atd.

Super, dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková