Kde se vám líbilo?

1040
20.9.14 12:41

kde se vám líbilo?

Ahoj, rádi cestujeme. milujeme jednodenní dvoudenní výlety. raději pojedu do vídně 5krátna den, než bych tam byla týden vkuse. O prázdninách jsme byli v Tatrách na jednu noc, nebo Janošikovy diery na 1 den. Ráda bych co nejvíc pojezdila, zároveň do těch výletů nechci mnoho investovat, týdenní výlet by byl drahý. raději jezdím celý rok, stojí mě to 20t. než dovol na týden/20t. a celý rok sedím pak doma.
Můj sen je Monako a oceánografické muzeum, bohužel neumím žádnou řeč, když nepočítám pár frází v němčině. Máte někdo jako já? Byl jste na vlastní pěst někdo v Monaku? S cestovkou nechci, je nás 5 vyšlo by to draho. Představuji si tak 3 dny autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
20.9.14 12:52

@cikcak projezdila jsem komplet evropu, část asie, pokud Tě to baví, proč by ne.. Já nemám ráda moře, sluníčko, takže max jeden den a rychle pryč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
20.9.14 12:56

V Monaku jsem byla, stacil nam na prohlidku necely den(ale kdyz bys chtela dukladnejsi prohlidku vcetne nejakeho muzea, tak asi ty dva dny budou idealni), je to malinke, hodne krasnych vil, nadherne vyhledy na more, turistu plno…Jinak neporadim, zastavovali jsme se tam cestou ze Spanelska, takze nevim, na kolik by to konkretne vyslo autem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
20.9.14 12:56
@martina.se píše:
@cikcak projezdila jsem komplet evropu, část asie, pokud Tě to baví, proč by ne.. Já nemám ráda moře, sluníčko, takže max jeden den a rychle pryč :mrgreen:

je a umíš řeči? kde se ti opravdu hodně líbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
20.9.14 12:58
@KlaraBoch píše:
V Monaku jsem byla, stacil nam na prohlidku necely den(ale kdyz bys chtela dukladnejsi prohlidku vcetne nejakeho muzea, tak asi ty dva dny budou idealni), je to malinke, hodne krasnych vil, nadherne vyhledy na more, turistu plno…Jinak neporadim, zastavovali jsme se tam cestou ze Spanelska, takze nevim, na kolik by to konkretne vyslo autem…

já jsem byla v Monaku s cestovkou, jen to muzeum tam jsem nešla vevyšli prachy.Tak bych tam ráda s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.9.14 13:01
@cikcak píše:
je a umíš řeči? kde se ti opravdu hodně líbilo?

tak nějak se domluvím :mrgreen: umí dobře německy a pak se dorozumím francouzsky, italsky a anglicky - ale žádné terno to tedy není :mrgreen: mi nejvíc? Severské země - Norsko, Finsko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
20.9.14 13:02

Byl někdo na jeden den se koupat v moři? četla jsem o tom, jede se přes cestovku v noci den se koupeš u moře, návrat v noci do čr. stojí to za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
20.9.14 13:04
@martina.se píše:
tak nějak se domluvím :mrgreen: umí dobře německy a pak se dorozumím francouzsky, italsky a anglicky - ale žádné terno to tedy není :mrgreen: mi nejvíc? Severské země - Norsko, Finsko :srdce:

jé, taky si říkám, že bych seměla učit aspoň tu němčinu, i když já mám ráda teplo. chlad mě neláká. Co tě konkrétně zaujalo v těchto zemích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
20.9.14 13:06
@cikcak píše:
Byl někdo na jeden den se koupat v moři? četla jsem o tom, jede se přes cestovku v noci den se koupeš u moře, návrat v noci do čr. stojí to za to?

A na kolik to vyjde, treba nejake Chorvatsko? No jako ale kvuli jednomu dnu se kodrcat busem tam a zpatky, to by se mi moc nezamlouvalo :roll:

• Citovat
  • Upravit
1040
20.9.14 13:11
@loula píše:
A na kolik to vyjde, treba nejake Chorvatsko? No jako ale kvuli jednomu dnu se kodrcat busem tam a zpatky, to by se mi moc nezamlouvalo :roll:

já nevím chorvatsko, itálie byla na poslední moment 600-800kč./os.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
20.9.14 13:15

@cikcak byla jsem a je to fajn, ale chce to v tom buse po cestě tam opravdu spát, jinak ten den nestojí za nic. a přijedeš docela rozlámaná po dvou nocích v buse, ale je to supr-žádné dlouhé válení se u moře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
20.9.14 13:23

@cikcak jezdila jsem na víkendový koupání do Chorvatska, v pátek po obědě jsme vyjely, v sobotu ráno jsme tam byly-jednou se stalo, že díky kolonám jsme dojely až kolem oběda…no a večer kolem 21h odjezd.
Jezdila jsem s kámoškou-bylo to takový odreagování pro mně :lol: vůbec mi ta cesta nevadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
20.9.14 13:26
@cikcak píše:
já nevím chorvatsko, itálie byla na poslední moment 600-800kč./os.

To neni ale vubec zle, ja ale v buse trpim, skoda :D

• Citovat
  • Upravit
9066
20.9.14 13:39

Ja jsem byla u more na severu Chorvatska na 2 noci v kempu - jelo se tusim ve stredu na noc (odjezd cca 22h), rano u more, pobyt vlastne cele 3 dny (ctvrtek, patek, sobota) a v sobotu pozde vecer odjezd a rano jsme byli doma ;) Prislo nas to tusim kolem 2500Kc na osobu (v cene byly 2 noci v kempu) a bohate to stacilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
20.9.14 13:58

Holky naapadlo mě, že bychom jeli na šumavu, přespali tak 2 noci, láká mě stezka v korunách stromů bavorský les, lipenská stezka. Jestli jste někdo byli na obou stezkách, která se vám líbila více? Měl by někdo tip na ubytování-hodně levné? Taky bychou určitě chtěli kouknout do něm. Pasova, nějaké obchody v pasově, které máte rádi? Nějaké památky at už Pasov, linz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí