Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bez registrace píše:
Mauricius
No tak ještě vyhrát ve sportce a zvu Vás
tam všechny
![]()
Monis78 píše:
Veroniko,v ZOO a to jde ?
Jasně
![]()
Vdávala jsem se na zámku Lešná a to je v ZOO
http://www.zoozlin.eu/…ekny_330.jpg
Monis78 píše:bez registrace píše:No tak ještě vyhrát ve sportce a zvu Vás
Mauricius
tam všechny![]()
já si rezervuju místo jako první!
![]()
Monis78 píše:bez registrace píše:No tak ještě vyhrát ve sportce a zvu Vás
Mauricius
tam všechny![]()
Taky bych se přidala
![]()
saiiimona píše:Monis78 píše:Taky bych se přidalabez registrace píše:No tak ještě vyhrát ve sportce a zvu Vás
Mauricius
tam všechny![]()
![]()
![]()
Já chci takýýý
![]()
Ahojky, tak já se vdávala taky v kostele. Nejsem věřící, ale manžel byl pokřtěný a brali jsme se v novém moderním kostele (asi rok postaveném), měli jsme tam i krojované souboráky, takže ta atmosféra byla ůžasná ![]()
Asi se ptám blbě, ale pro svatbu v kostele musí být alespoň jeden z manželů pokřtěný, to je ta podmínka? ![]()
Vyhrát ve sportce… no, kolik stojí normální svatba???? Byla by levnější? Jde spíš o to, jestli zvládnete vdát se bez rodičů a blízkých. My se rozhodli si to užít sami (než s rozhádanými rodiči), bylo to romantický, neobvyklý a se svatební cestou ![]()
saiiimona píše:
Asi se ptám blbě, ale pro svatbu v kostele musí být alespoň jeden z manželů pokřtěný, to je ta podmínka?
U nás byl pokřtěný jen manžel a já musela chodit na ponaučení abychom dostali svolení vzít se v kostele.
ale nejsem si jistá jestli nutně musí být někdo pokřtěný, možná by stačilo na to ponaučení se domluvit a chodit i bez křtu ![]()
saiiimona píše:
Asi se ptám blbě, ale pro svatbu v kostele musí být alespoň jeden z manželů pokřtěný, to je ta podmínka?
Ano stačí jen jeden aby byl pokřtěný.
Moje sestřenka si brala silně věřícího a na jeho přání se musela nechat taky nechat pokřtít…jinak by si snad nevzal
![]()
Monis78 píše:
Veroniko,v ZOO a to jde ?
Sice nejsem Veronika, ale dovolím si odpovědět. Pražská ZOO umožňuje (nebo aspoň 3 roky záptky to šlo) i mezi výběhy. Známá se vdávala u žiraf.
Ahoj, my si na svatbu zajeli na zámek Hluboká nad Vltavou. Nádhera a ty fotky uvnitř i v zámeckém parku! ![]()
K té ceně - ještě jsme plánovali svatbu na nějakém Řeckém ostrově a vyšlo by nás to na stejné peníze, jako tady pro cca 80lidí, v zámeckém hotelu, se vším všudy něco přes 100tis. Platili jsme si to sami.
PS: Znovu už bych se nevdávala…, ale to je jiné téma. Omlouvám se za anonym.
já se vdávala v hradní kapli. není vysvěcená a dělají se tam civilní obřady. bylo to fakt moc hezké. úřady se mi nelíbí a na církevní svatbu nejsem nátura…
my máme obřad na zahradě vily čerych (tocilo se tam odcházení jestli víte)
..