Kde se vdát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10178
11.7.11 14:55

Vdávala jsem se na dně rybníka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.7.11 14:56
VERONIKA píše:
Já jsem se vdávala v ZOO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ty jsi ze Zlína? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
11.7.11 15:01
PetkaK píše:
VERONIKA píše:

Jojo :wink:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
11.7.11 15:02
VERONIKA píše:
PetkaK píše:
VERONIKA píše:
Jojo :wink:

Hned mě to napadlo.

A k dotazu zakladatelky, kamarádka se třeba vdávala na zahrádce u penzionu kde pak měli hostinu, a bylo to krásné.

• Citovat
  • Upravit
992
11.7.11 15:04

Já se vdávala na zámku Lemberk v barokní kapli, s manželem jsem skládala slib, který jsem si sama připravila a bylo to super :palec: , bez nějakých úřednických keců
Dnes už jde snad skoro všechno, stačí se jen domluvit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
11.7.11 15:04

ja bych se chtela vdavat na ranci na louce a okolo kone, jeden takovy ranc nebo statek u nas je a pak tam mit rovnou hostinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
11.7.11 15:09

Australie, Sydney, u majaku nad morem :wink:

Příspěvek upraven 11.07.11 v 15:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
11.7.11 15:09
freeonit píše:
my máme obřad na zahradě vily čerych (tocilo se tam odcházení jestli víte) :-) ..

Tyyy jo, to je dobrej nápad!!! Vypadá to tam pěkně!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.11 15:22
saiiimona píše:
Liszane píše:
Já teda v kostele. Nejsem věřící,ale mělo to fakt atmosféru, bylo to dlouhý tak akorát(ty dvou-minutovky na úřadě jsou trapný)-prostě nááádhera!
Já myslela, že v kostele se můžou brát jen věřící…?!? 8-o

My to měli v kostele - manžel je věřící, já ne. Takové „smíšené“ manželství dostane od církve výjimku - dispens, ale většinou záleží na knězi. Okolí se nás často ptalo, jestli jsem se kvůli tomu musela nechat pokřtít, tak jim to vždycky vysvětlujeme…Já jsem šťastná za ten kostel, teď jsem byla na civilní svatbě kamarádky, měla to za necelé tři minuty hotové…příprava půl roku, šaty za tisíce a pak se třikrát nadechne a je vdaná. Tomu se snad nemůže ani říkat obřad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.7.11 15:29

Teď jsem to taky zjišťovala.Můžeš se vdát kdekoliv, když se domluvíš na příslušném úřadě, aby matrikářka měla volno a zaplatíš pronájem vlastníkovi místa. Také se platí úřadu správní poplatek za obřad na jiném místě než v obřadní síni. V Praze taková běžná místa (kde to nemusíš složitě domlouvat) jsou Palácové zahrady, Národní nebo Stavovské divadlo (hooodně drahé)m Botanická zahrada, Letná,a další. U Odolene vody je Koliba Dolínek, tam lze mít obřad na takové louce u rybníka, hostinu v restauraci a další oslavu ve srubu…ale nevím, jakou máš o svatbě představu. Dobře vyber!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.7.11 15:29

Teď jsem to taky zjišťovala.Můžeš se vdát kdekoliv, když se domluvíš na příslušném úřadě, aby matrikářka měla volno a zaplatíš pronájem vlastníkovi místa. Také se platí úřadu správní poplatek za obřad na jiném místě než v obřadní síni. V Praze taková běžná místa (kde to nemusíš složitě domlouvat) jsou Palácové zahrady, Národní nebo Stavovské divadlo (hooodně drahé)m Botanická zahrada, Letná,a další. U Odolene vody je Koliba Dolínek, tam lze mít obřad na takové louce u rybníka, hostinu v restauraci a další oslavu ve srubu…ale nevím, jakou máš o svatbě představu. Dobře vyber!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.7.11 15:30

Pardon, že dvakrát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
11.7.11 15:51

v dnesni dobe pokud mas penize a nikoho neohrozujes se vdat da kdekoliv :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
11.7.11 17:33

Ty jo holky téma pro mě..zrovna o víkendu jsme se bavili o svatbě..jsme zasnoubení už od Vánoc 2009…teď máme půlročního prcka…a po dlouhém dlouhéééém dlouhéééééééééééém přemýšlení jsme konstatovali, že by se nám líbila svatba v zahraničí…Nejdřív jsem si neuměla představit, že bych neměla všechny své blízké na své (doufám jediné) svatbě, ale čím víc jsem nad tím přemýšlela, tím víc jsem se zamilovávala do představy svatby ve dvou na pláži :srdce:
problém je v tom, že přítel dostane letos v práci volno pouze přes Vánoce…a já chtěla být na vánoční svátky doma, když to jsou první Vánoce našeho malýho…druhá věc je, jestli vzít prcka s sebou nebo ne…pokud by se jednalo o mauricius, seyschely, dominikánskou republiku apod, tak mi to přijde nemyslitelné vzhledem k délce letu, velké teplotní skoky (hlavně v té zimě)atd..ale i kdybysme vybrali něco v evropě..třeba řecko (v tom případě by to bylo spíš příští rok na jaře nebo v létě), nevím, jak bysme to s malým zvládli…organizačně…abysme si to užili tak v klidu, jak by to mělo být…a nechat ho doma? to si neumím představit už vůbec :nevim: …na normální dovču bych se s ním nebála jet, ale ta svatba ve dvou je přece jen něco jiného..v tu pravou velkou chvíli by ho tam neměl kdo podržet, pohlídat, posadit si ho na klín… :think: …minulý týden u mě byla kámoška s ročním prckem a fakt se nezastavila, jak pořád někam lezl, všechno zkoumal…tak možná proto je pro mě teď tahle představa tak trošku Science fiction :mrgreen:
nemáte s tím někdo zkušenost? svatba v zahraničí ve dvou s tím, že miminko je už na světě?

No jinak se mi líbí svatby v zámeckých zahradách třeba, jeden známý se tak loni ženil a byla to nádhera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.7.11 19:41
estrellita píše:
Ty jo holky téma pro mě..zrovna o víkendu jsme se bavili o svatbě..jsme zasnoubení už od Vánoc 2009…teď máme půlročního prcka…a po dlouhém dlouhéééém dlouhéééééééééééém přemýšlení jsme konstatovali, že by se nám líbila svatba v zahraničí…Nejdřív jsem si neuměla představit, že bych neměla všechny své blízké na své (doufám jediné) svatbě, ale čím víc jsem nad tím přemýšlela, tím víc jsem se zamilovávala do představy svatby ve dvou na pláži :srdce:
problém je v tom, že přítel dostane letos v práci volno pouze přes Vánoce…a já chtěla být na vánoční svátky doma, když to jsou první Vánoce našeho malýho…druhá věc je, jestli vzít prcka s sebou nebo ne…pokud by se jednalo o mauricius, seyschely, dominikánskou republiku apod, tak mi to přijde nemyslitelné vzhledem k délce letu, velké teplotní skoky (hlavně v té zimě)atd..ale i kdybysme vybrali něco v evropě..třeba řecko (v tom případě by to bylo spíš příští rok na jaře nebo v létě), nevím, jak bysme to s malým zvládli…organizačně…abysme si to užili tak v klidu, jak by to mělo být…a nechat ho doma? to si neumím představit už vůbec :nevim: …na normální dovču bych se s ním nebála jet, ale ta svatba ve dvou je přece jen něco jiného..v tu pravou velkou chvíli by ho tam neměl kdo podržet, pohlídat, posadit si ho na klín… :think: …minulý týden u mě byla kámoška s ročním prckem a fakt se nezastavila, jak pořád někam lezl, všechno zkoumal…tak možná proto je pro mě teď tahle představa tak trošku Science fiction :mrgreen:
nemáte s tím někdo zkušenost? svatba v zahraničí ve dvou s tím, že miminko je už na světě?No jinak se mi líbí svatby v zámeckých zahradách třeba, jeden známý se tak loni ženil a byla to nádhera :palec:

Tak já také přemýšlím o cizině,konkrétně o Irsku,ale jelikož máme 2 děti (4 a 2) tak si to s nima neumím
moc představit.
Nemohli by jsme večer ani na véču a po 8 spát… :roll:
Ale bez nich si to taky neumím představit,asi by mi to pak bylo líto,že je tam nemám.
Tak nevím a sonduju tady u holek :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria