Kde si čtete horoskopy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
104
22.3.20 11:27

Kde si čtěte horoskopy?

Vím, že pro mnohé to bude blbina, ale momentálně jsem v napjaté situaci a horoskop je jedna z věcí, která mě podporuje :D Jsem váha a můj špatnej březen celkem sedí, takže si teď často pročítám horoskopy. Ale nevím na jaký stránky se zaměřit. Často takové deníky pro ženy nevychází, protože je to psáno na jiné bázi.
Zatím se dívám na astrohled. Čtěte si nějaký horoskop, který vám vychází? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
22.3.20 11:42
@Mawajka00 píše:
Vím, že pro mnohé to bude blbina, ale momentálně jsem v napjaté situaci a horoskop je jedna z věcí, která mě podporuje :D Jsem váha a můj špatnej březen celkem sedí, takže si teď často pročítám horoskopy. Ale nevím na jaký stránky se zaměřit. Často takové deníky pro ženy nevychází, protože je to psáno na jiné bázi.
Zatím se dívám na astrohled. Čtěte si nějaký horoskop, který vám vychází? :D
Žádný horoskop nečtu, protože je to tak maximálně na pobavení. Mám dvojče a fakt se nám nedějí stejné věci jen proto, že jsme narozené ve stejný den i hodinu :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.3.20 11:54
@Russet píše: Žádný horoskop nečtu, protože je to tak maximálně na pobavení. Mám dvojče a fakt se nám nedějí stejné věci jen proto, že jsme narozené ve stejný den i hodinu :zed:

Já vím, ale přeci jen se často děje to, v co člověk věří :) A když mi má vycházet něco dobrého, tak proč v to nevěřit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.3.20 12:08
@Mawajka00 píše:
Já vím, ale přeci jen se často děje to, v co člověk věří :) A když mi má vycházet něco dobrého, tak proč v to nevěřit? :)

Pozitivní myšlení je určitě dobrá cesta, ale osud si tvoříme správným nebo nesprávným rozhodnutím. Nejednáme podle postavení hvězd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.11.24 08:23

Já čtu buď ten na seznamu, najdise se dobrý a nebo podrobný https://mymoap.com/…horoskop.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3680
15.11.24 08:26
@Mawajka00 píše: Více

A když ti to dobré nevyjde, tak co, jak si to vysvětlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42258
15.11.24 08:31

Nikde horoskopy nevyhledávám, je to blbost :roll:
Maximálně si to přečtu pro pobavení, když na to někde narazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí