Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Mudr.Mengele píše:
Jak trávite den v karanténě??
No, dnes ne s nejlepší naladou,.
Synovi rostou zuby a je hrozně protivný.
Venku je hnus, je karanténa a ještě mu rostou zuby, takže mít PMS tak asi vraždím.
@Malike píše:
No, dnes ne s nejlepší naladou,.
Synovi rostou zuby a je hrozně protivný.
Venku je hnus, je karanténa a ještě mu rostou zuby, takže mít PMS tak asi vraždím.
![]()
Tak se držte ![]()
@Mudr.Mengele píše: Čím provokuju??
Spouštíš další bojové pole zastánců a odpůrců karantény, to už tu jede ve více diskuzích…
No ale pokud chceš inspiraci, co dělat, tak já už několik dní gruntuju barák.
My máme pyzamovou party v posteli. Chodím ještě do práce dokud to jde tak dnes odpocivame. Zítra půjdeme když bude hezky aspoň chvilku na zahradu. Jinak furt doma ani na nákup teď nechodím dokud je co nikdo mě nedostane ven. V práci jsem sama v kanclu a nosíme všichni roušky celý den.
@Anonymní píše:
My máme pyzamovou party v posteli. Chodím ještě do práce dokud to jde tak dnes odpocivame. Zítra půjdeme když bude hezky aspoň chvilku na zahradu. Jinak furt doma ani na nákup teď nechodím dokud je co nikdo mě nedostane ven. V práci jsem sama v kanclu a nosíme všichni roušky celý den.
Dobře děláte. Přeji hodně zdravíčka
![]()
@vendulaaa píše:
Spouštíš další bojové pole zastánců a odpůrců karantény, to už tu jede ve více diskuzích…No ale pokud chceš inspiraci, co dělat, tak já už několik dní gruntuju barák.
No žádný bojové pole nespouštím jenom se ptám lidí jak tráví den, to je celé. ![]()
@admin můžu se zeptat, to je takovýhle nick opravdu povolený? Není to už trošičku moc?
@Leo44 píše:
Valime se v posteli, koukáme na pohadky
Tak si užívejte, přeji hodně zdravíčka
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak trávite den v karanténě??