Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
27 a 35. No, jemu se přirozeně, což chápu, nechce jít z domku, kde je celý život zvyklý, ale hlavní důvod je právě pomoc rodičům, postarat se o domek a tak. Což taky chápu, na druhou stranu rodiče i s domkem mám já také. Myslím, že případné stěhování s nimi moc nerozebíral asi i kvůli předpokládané reakci nebo tak. Na druhou stranu si myslím, že podobné téma nemůže přijít pro ně úplně nečekaně.
No právě. I pár měsíců bych to chápala, ale nějakou dobu mi to už vrtá hlavou, ale nechci na něj v tomhle ohledu tlačit, jen jsem to jednou zmínila. No asi se nedostal k tomu, aby zařídil odvoz věcí a případně nějaké daní do kupy jeho bytu, samozřejmě asi nejde o zábavou ani příjemnou činnost. Nějak mi to přijde že z nedostatečné motivace a když na to netlačím, tak k tomu není hnán. Ale já ho do toho určitě tlačit nechci, spíš mě zajímá, jak vnímá věci on nebo jak to říci. Je možné a i jsem to tak nějak předpokládala a asi i stále předpokládám, že jednou mi řekne, že vše hotovo, můžu přijít na návštěvu, jen se trochu divím, že ten okamžik ještě nenastal.