Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
prádlo suším přes noc na sušáku v ložnici,krásně to osvěží přetopený vzduch,líp se dýchá,a hlavně se líp spí,nám i miminku ![]()
Sabrine píše:
Tak já peru ted ve večerních hodinách pořádně vyždímu a do rána je to suchý a vonavý.
no ale kde to sušíš? ![]()
Suším v koupelně - nad vanou mám závěsný tyče, takže prádlo nepřekáží a když to dobře pověsím, tak nemusím ani žehlit! ![]()
verenika píše:Sabrine píše:no ale kde to sušíš?
Tak já peru ted ve večerních hodinách pořádně vyždímu a do rána je to suchý a vonavý.
Holky dík za reakce, no už je to na balkoně, zítra ráno to dám k topení a budu sušit no.. ![]()
V kotelně, nebo doma v pokoji (záleží kdo jde věšet, mně se ty 3 patra s košem nechtějí šlapat…)
No já sušila doma na sušáku
protože venku když je kolem 0 tak to prostě neschne a pak to smrdí(i na půdě) ale když jsou takovýhle mrazy tak dávám ven. za tři dny nemám co řešit ta voda vymrzne.
já suším na chodbě u topení, otevřená mikroventilace…ale bydlíme ve starém domě, a tak máme kvůli vlhkosti odvlhčovač a má i funkci sušení prádla, takže ho k tomu někdy postavím (když je toho třeba hodně)…musíme si hlídat vlhkost v domě, takže už se těším, až bude zase prádlo schnout venku pořádně…
Taky suším v koupelně na stropním sušáku. Ke všemu máme v koupelně stupačky, takže je tam fakt teplo, večer pověsim, ráno je vetšinou všechno suchý. Velký věci dávám do sušárny, kde to mám taky během 12ti, max. 24 hodin suchý.
V předsíni na rozkládacím sušáku.
A na větší kusy - kalhoty, košile mám tuhle skládací vychytávku do bytu http://www.zehlicky.cz/…dla/d-69568/
mam 2 rozkladaci susaky,pradlo na ne povesim v obyvaku a hned s tim na balkon.za den je to skoro suche,pak staci tak na hodinku do bytu…
hkac píše:
Ahoj. Sušičku taky nemám (proč platit za něco, co se samo udělá zadarmo), suším buď na lodžii (máme ji zasklenou a přes den je tam +25°C, když ráno pověsím, večer je suché) nebo doma. Doma netopíme, máme 20-22°C, když do oken pere celý den sluníčko, tak i víc. Doma suším hlavně tehdy, když potřebujem zvlhčit vzduch. Doma prádlo schne rychleji než venku, akorát pak tolik nevoní.
Sorry, teď netopíte a máte tolik, jo
![]()
Dávám ven, mám vyražené sušáky z okna. Ráno dám, po čtvrté sbírám a dosouším tu tři bodýnka s roláčkem a jednu vícevrstvou plenku, zbytek vymrzl.
Peru denně a denně to teď praktikuji, „schne“ to parádně. Jinak suším nad kamny a tajně toužím po sušičce
![]()
Ajašla píše:
Teď v zimě dávám prádlo ven, hlavně když je jasno a mráz.
Ono pěkně vymrzne a doma ho dám jen doschnout.
Ale zebou ručičky
Tak tak řeším to stejně…dávám na půdu, je tam skoro stejná zima jako venku.